Måndag 27/11

27 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska hård start på veckan och det gäller att du hänger med från början. Just nu får du väldigt mycket uppmärksamhet från dina kollegor och det trivs du med, du flirtar ganska mycket oavsett om du är singel eller upptagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag handlar det om att fokusera och lägga upp arbetet smart, Det finns så mycket att göra den här måndagen att det blir knappt tid att äta. En chef försöker köra över dig, men då sätter du ned foten och visar att det egentligen är du som bestämmer oavsett hens position.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du måste inse när du har fel och när du har rätt. Det blir enklare att börja om från början om du hejdar dig i tid innan du går för långt i ditt misstag.. Alla gör fel, det är bara att inse att inte ens du är perfekt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om ett moraliskt dilemma som kan vara svårt. Du vet helt klart vad som är rätt och fel, men du undrar om det inte kan vara lite tillåtet att tulla på gränserna just i det här fallet eftersom ditt hjärta inte håller med din hjärna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir annorlunda och lärorik. Du testar på nya uppgifter och det går riktigt bra. Det visar sig att du har talang för just den här typen av arbete och du gillar att vara bäst. Kvällen handlar om att leda och styra i ett privat sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd att säga ifrån, du inväntar bara rätt tillfälle. Det handlar om mer än bara att yttra sig i en enkel fråga. Det här är en markering både mot en kollega och mot en chef. Under eftermiddagen får du uppbackning från ett högst oväntat håll.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om beslut och om att våga vara lite vild. Det har varit ganska komplicerat den senaste tiden och nu vill du få in harmoni, glädje och spontanitet på jobbet. Tack vare Månen och Venus lyckas du skapa en riktigt bra stämning kring dig idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att förändra. Du har bestämt dig och nu agerar du målmedvetet. Dina vänner är medvetna om du att är annorlunda, men de vet inte riktigt vad som händer. Du saknar sommaren och du tänker få tillbaka den gruppen som du hade då.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir intensiv, stressig och väldigt jobbig. Du får skäll för något som du inte gjort men inte hjälp med något som du inte behärskar. Det blir en konstig dag där det gäller att ta en sak i taget och inte planera för mycket. Kvällen blir mer harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon anklagar dig för att vara sval och dryg vilket du inte alls tycker stämmer in på din personlighet. Det handlar om att du har svårt att släppa n människor i ditt liv. Du får uppbackning från ett högst oväntat håll och det gör dig både rörd, förvånad och glad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är sällan som du stressar så mycket som du gör idag. Du springer fram och tillbaka, men frågan är hur mycket du får gjort egentligen. Ibland så blir det bara sämre om man stressar, frågan är som det är fallet för dig idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är medveten om du kan vara lite spydig mot en kollega, men det är för att hen alltid lyckas irritera dig på något sätt. Hen konkurrerar alltid med dig i olika sammanhang och det tycker du oftast bra om, men idag gör det dig arg. På kvällen ångrar du ditt utbrott.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons