Onsdag 29/11

28 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om att förlåta och gå vidare. En vän har sårat dig, men nu känner du dig redo att förlåta hen för hens misstag. Du vet att personen i grund och botten är snäll, men ibland kan uttrycka sig lite klumpigt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir kanske inte den bästa av dagar. Du är stressad samtidigt som du inte mår så bra och det gör att ditt humör blir rätt så svajigt. En bra idé är att förvarna dina kollegor om att hålla sig borta och be om ursäkt när du märker att du blir kort i tonen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att våga ta initiativ i olika sammanhang. Genom att vara framåt så skapar du nya möjligheter som kan ge vinst på sikt. Kvällen handlar om att förhandla med en släkting i en fråga som rör pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har hittat hem och di trivs just nu som fisken i vattnet. Det finns en glädje och massor av humor i ditt tecken. Som singel är du väldigt flirtig även om du är förälskad i en person. Du vill inte visa dina känslor öppet ännu för du är rädd att få nobben.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mod och massor av energi i ditt tecken just nu. När alla andra börjar hosta och bli sjuka så fylls du av livslust och en vilja att skapa. Månen förstärker den här känslan hos dig idag och bidrar med kreativt tänkande.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir lätt förolämpad av människor i din omgivning just nu. En komplicerad konstellation gör dig extra känslig både när det gäller kritik och när det kommer till småpikar från vänner. Du har lätt att bli ledsen och arg samtidigt som du kan vara både långsint och envis.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du en sak i taget. Du stressar inte för det orkar du inte med. Det passar dig bättre att vara metodisk, då blir du effektivare. En komplimang från en kollega skapar en trevlig stämning och får dig på gott humör.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt flirtig just nu och du blir besviken när du inte får den respons du vill från en viss person. Du vet att ni är omaka, men du gillar tanken på en utmaning. Tyvärr ser inte din flirt fördelarna med era kontaster. Hen tycker om dig, men bara som en vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skämtar mycket just nu och din humor lyser upp i vintermörkret. Det finns något varmt och tröstande i ditt sätt att vara vilket gör att många personer gärna söker sig till din sida. Kvällen handlar om att vara ärlig mot en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du mår riktigt bra just nu. Det finns massor av humor och glädje i ditt tecken även om du ofta är trött. Den här onsdagen händer det något oväntat som få dig lite ur balans på ett positivt sätt. Någon provocerar dig, men du får backning från ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och väldigt givande på mer än ett sätt. Du njuter av att kunna vara med människor som får dig att må bra. Som singel söker du efter kärleken och det finns några kandidater som kan passa. Du är öppen och har lätt för att bli förälskad.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen fattar du ett beslut. Du väljer att prioritera dig själv och dina egna känslor framför en vän. Det är inget lätt beslut, men du vet att du måste vara sann mot dig själv och ta den här chansen annars kommer du alltid undra vad som skulle skett om du vågat.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons