Torsdag 30/11

30 nov, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du ett besked som kanske inte är så roligt. Det handlar om ett test som inte gått lika bra som du skulle önskat. Du vet att du inte har ansträngt dig för att lära dig de här sakerna, men du hoppades ändå på att det skulle gå bra.

Oxen 20/4-20/5

Du är ivrig att visa vad du går för idag och du biter ihop även om kroppen känns tung och hjärnan är som bomull. A och O den här torsdagen är att göra listor och beta av en sak i taget. Du fixar inte riktigt att ha många bollar i luften samtidigt för då kommer du sannolikt att missa något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar ur en vän sanningen och det är inte den sanning som du hoppats på. Du inser att vissa saker mår bättre av att inte bli uttalade och att det kommer att ta tid att reparera er vänskap och vinna din väns förtroende igen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen ska du inte lyssna på skvaller. Det finns en risk att en kollega säger något som du tolkar fel och då kan du bli väldigt sårad. Det ligger mindre i alla rykten än du tror. Lita på din magkänsla, den brukar ha rätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att lyssna och lära. Den senaste tiden har du kört på i dina egna spår och inte tagit till dig av vadandra säger. Nu måste du växa upp och inse att du inte är den enda som kan saker, det finns många kollegor som har kunskap att bidra med.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite sur idag. En kollega har sagt eller gjort något som du tar personligt och det kommer att ta lite tid för dig att tina upp. Arbetsmässigt an bra och produktiv dag. Kvällen handlar om att vara effektiv när det gäller vissa åtaganden som du har.

Vågen 23/9-22/10

Du mår bättre när du får bestämma mer själv. Du trivs bra med frihet just nu och du blir irriterad när en chef försöker strypa ditt självständiga tänkande. Kvällen bjuder på flera roliga överraskningar så njut av den.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite besviken på att du inte får den uppmärksamhet som du tycker att du förtjänar. Du har slitit hårt hela hösten för att etablera en grupp som du kan vara med och som du gillar, men nu har det uppstått en del slitningar i gruppen som gör att er vänskap inte är lika självklar längre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har lätt för att roa dina kollegor just nu och du trivs med den uppmärksamhet du får. Du blir lite förvånad när en person du inte känner så bra försöker flirta med dig. Du har svårt för den här personen men du vill samtidigt inte såra hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir väldigt kaotisk. Du hänger mycket med dina vänner idag och fokus ligger snarare på intriger mellan olika grupperingar snarare än på jobbet. Du får höra ett saftigt skvaller som göra att du förstår varför två av dina vänner är så osams.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du lite besviken på en person som väljer att ställa in er date i sista minuten. Det kan vara en kollega, en vän eller din partner som bangar. Du har sett fram emot en aktivitet den här dagen så låt dig inte påverkas av att du är ensam, ha kul ändå.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska bestämd just nu. Du ogillar när människor talar om för vad dig vad du ska tycka och tänka. Det är en influens från jord som gör dig både självständig och enveten. En vänskap börjar växa fram ur en högst osannolik kombination.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons