Fredag 1/12

01 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som föraktar människor som visar sig svaga, särskilt inför chefer eller andra personer med maktposition. Du är en fajter och det kan inget ta ifrån dig. Idag visar du precis hur gnistrande ditt humör kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Du är försiktig i dina uttalanden idag eftersom du vet att det finns en risk att du kliver på några ömma tår. Du har jobbat hårt för att bygga en sund relation till en kollega och du tänker inte riskera allt du har åstadkommit för en felaktigt fälld kommentar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är effektiv idag och det märks på ditt sätt att leverera. Du är charmig rolig och underhållande vilket resulterar i att många vill umgås med dig både på jobbet och privat. Det finns särskilt en person som mår bra av att vara med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du på ett ganska gott humör. Du har kommit till rätta med dina negativa känslor och du kan fokusera på det som är positivt i ditt liv. Är du ledig på kvällen vill du gärna umgås med dina vänner. Du är väldigt social just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att vara den som kryper till korset är inte precis din styrka, men idag får du göra det i vilket fall som helst. Det handlar om att du har gjort fel, du vet om det så därför finnas det inga ursäkter för att du inte ska be om ett förlåt.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen handlar om att vara effektiv utan att vara allt för intensiv. Du måste hitta ett tempo där du kan arbeta på bra utan att blir distraherad. Kvällen bjuder på nöjen av många olika slag. Risken är att det blir en sen kväll, men det kan det vara värt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir kanske inte så effektiv som du skulle önska, men tiden går fort och du har roligt. På eftermiddagen passar du på att mysa med några vänner som du inte träffar så ofta. Ni utbyter en del information som du kan ha nytta av framöver.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag bestämmer du dig för att ta kommandot över din dag redan från början. Du är så mycket starka känslor inom dig som drar dig åt olika håll så därför mår du bra av enkla uppgifter där hjärnan kan vandra fritt. På kvällen är det vännerna som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som inte borde lyssna på skvaller, men du kan inte låta bli. Idag får du höra riktigt smaskiga saker om en person som du inte tycker om och då kan du inte hålla dig från att föra informationen vidare trots att du vet att det är etiskt tvivelaktigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen känner du dig friare än på länge och det märks på hela ditt sätt att vara. Det finns värme, humor och massor av upptåg den här fredagen och du är mitt i händelsernas centrum. Kvällen kan bjuda på en överraskning som har med känslor och kärlek att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag engagerar du dig i en viss produkt för att den ska bli så bra som möjligt. Det finns fantasi, driv och en massa unika idéer hos dig som kan hjälpa det här projektet framåt. Kvällen handlar om att vara med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du bestämt dig för att prova att smickra en person som är lite svårcharmad och det går jättebra. Du inser att rätt nyckel till att komma hen närmare är att vara snäll, uppmärksam och att ge komplimanger. Det här är områden som du i viss mån kan behöva öva på.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons