Lördag 2/12

02 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta för sig och inte vara rädd för att sticka ut. Du är unik, charmig och väldigt attraktiv. Tro på dig själv så kan lördagen blir riktigt magisk, särskilt för singel Vädurar som söker efter en speciell person.

Oxen 20/4-20/5

Att vara först är inget som intresserar dig idag. Du vill hellre avvakta lite och se vad som händer innan du gör någonting. Under dagen får du möjlighet att umgås med en vän som du inte ser så ofta. Det blir väldigt trevligt. Kvällen bjuder på god mat och underhållning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Stressa inte, det hjälper inte att blir irriterad på att saker inte går som planerat. Om du bara tar ett steg tillbaka, tar ett djup andetag och börjar om så kommer många problem att lösa sig av sig själv. Idag är det bra att ha självdistans och humor.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska medveten om att du ger felaktig information till en bekant idag, men du vill verkligen inte att den personen ska få för sig att dyka upp oinbjuden på ett evenemang som du är på väg till. Vita lögner kallas det. I övrigt en rolig och varierande dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska försiktig när det gäller en släkting som inte är på så gott humör idag. Hen kan bli ganska jobbig att ha att göra med om du hanterar hen fel och du kommer tillbringa en del tid med din släkting den här lördagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket vilja men lite tålamod i ditt horoskop just nu. Den här lördagen passar illa för alla former av tidskrävande, detaljrika projekt. Undvik att göra pepparkakshus eller marsipan tomtar. Om du ska pyssla så satsa på något rejält med marginal för fel som tex baka lussekatter.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar väldigt mycket just nu och det är bra. Genom att gå ur din bekvämlighetszon och testa dina gränser så lyckas du med mycket som du inte skulle klara av i vanliga fall. Kvällen kan bjuda på fest och på ett oväntat möte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som backar i en konflikt. När du blir uppretad så säger du i stort sett allt som du har på hjärtat och det får en vän erfara idag. Ni har länge byggt upp en konflikt mellan er, men det är först idag som bägaren rinner över och du blir rejält arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen passar du på att göra saker med personer som du inte brukar vara med så ofta. Det kan vara att fika på stan, gå på bio eller bara mysa hemma tillsammans med en bra film och massor av godis. Det blir en riktigt lyckad lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror att du ska ta det lugnt den här lördagen och bara vila, men det sker saker som får dig att ändra på dina planer. Du träffar ett gäng människor på eftermiddagen som får dig att le och som får alla negativa tankar att smälta undan. Kvällen blir förtrollande och kanske lite romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte den som ryggar undan när du får höra att en vän gjort bort sig. Tvärtom så ställer du upp på din vän, tröstar och motiverar hen att försöka igen. Du är väldigt lojal och Månen ger dig mer empati än du brukar ha.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen kretsar kring kärlek, glädje och närhet. Du har äntligen blivit bekväm med dina känslor och du kan bjuda på att andra får veta hur du känner. När en Fisk blir förälskad så ger hen hela sitt hjärta. Det finns ingen som kan vara så romantisk som en Fisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons