Söndag 3/12

03 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att ta hand om sig. Du känner ingen som helst vilja att delta i en aktivitet, men du kan inte backa ur nu, det är för sent. Gör det bästa av situationen. Om du går in med ett öppet sinne så kommer du kunna ha en bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen handlar om att varva ned, vila och ladda batterierna. Om du känner dig hängig så tillbringar du gärna dagen i sängen annars så ägnar du dig år adventsmys så som julmarknader eller glöggmingel hos grannen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar kanske inte så som du hoppats att den ska göra. Många små motgångar på förmiddagen kan få dig på dåligt humör, men om du bara löser ett dilemma i taget så kommer du märka att det mesta ordnar sig. Kvällen blir rolig och aktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska road av det mesta i ditt liv just nu. Det finns en livglädje och en optimism hos dig som saknats tidigare i höst. Under den här söndagen passar du på att ta kontakt med en vän som du inte sett på ett tag. Du känner att ni två är på väg att glida isär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en artig och positiv ton i ditt sätt idag. Även om du är irriterad på en släkting och på att hen ofta uppför sig egoistiskt så försöker du att vara positiv och tänka framåt. Under eftermiddagen så myser du gärna med vännerna eller familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här söndagen kretsar kring lussekatter, pepparkakor och tända ljus. Det blir en harmonisk dag där du gärna ägnar dig åt att förbereda julen. En familjekonflikt kan störa lite i julfriden, men du vet hur du ska hantera den här typen av tjafs.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte alls så som du hoppats att den skulle bli. Du har en vision av romantiskt adventsmys men det blir en dag full av irritation och smågräl. Mycket beror på att du inte känner dig särskilt pigg och då är ditt tålamod väldigt begränsat. Du skulle må bra av att vara hemma och ta det lugnt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett ganska bra humör idag oavsett hur du mår. Ditt horoskop talar om att du kan ha drabbats av en förkylning eller någon annan vintersjukdom. Din dag blir fin oavsett om du ligger i sängen och blir ompysslad av din familj eller om du är på vinteräventyr med dina vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tjafsar om allt just nu och det skapar en oro hemma. Du känner irriterad och instängd. Helst skulle du vilja resa bort, men det finns varken tid, semester eller pengar till det just nu. Under eftermiddagen passardet bra att ägna sig åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lite svårt att komma igång idag. Egentligen mår du bäst av att vara hemma, mysa med familjen, tända ljus och äta pepparkakor. Det här en dag som är som gjord för en bra film och hemmamys.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill gärna försöka få kontakt med en person, men hen drar sig undan dig och du förstår inte riktigt varför. Du tycker att nu klickar riktigt bra, men personen ifråga verkar vara mer tveksam. Du kan vara väldigt drivande när du vill något och det kan upplevas som lite intensivt ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att försöka vis vem du är och att våga ta egna initiativ. Det blir en bra och aktiv söndag där du lägger mycket energi på att visa hur effektiv du kan vara i olika sammanhang. Kvällen bjuder på en positiv överraskning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons