Måndag 4/12

04 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att försöka strukturera och få ordning på arbetet. Just nu känns många områden röriga och det skulle behövas ett tydligare ledarskap inom vissa områden. Den här dagen tillbringar du med att skapa ordning i kaoset.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir stressig och du har svårt att hinna med allt du planerar. Det bästa är om du sänker ambitionsnivån lite. Du kan inte jobba för fler än en person även om du vill det. Sjukdomar och annan frånvaro är inget du kan ersätta med dig själv. Ta en sak i taget och fokusera på det viktigaste.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen handlar om att vara tydlig och att inte bli arg för att dina kollegor inte förstår ditt sätt att resonera. Du kan vara väldigt abstrakt i dina tankar. Det som är glasklart för dig blir luddigt för andra. Försök att vara mer konkret när du beskriver dina visioner.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är inte den som sätter dig på höga hästar i första taget så därför blir du riktigt arg när du blir anklagad för att vara en besserwisser. Tänk på att den här kollegan inte förstår sig på din humor och det som är menat som ett skämt tar hen på allvar.

Lejonet 23/7-22/8

Du är i farten nästan hela den här dagen. Det finns något väldigt positivt över ditt tecken just nu. Du drivs av passion, glädje och en massa rolig idéer. Dina kollegor blir lite matta av all din entusiasm samtidigt som de är glada över din drivkraft.

Jungfru 23/8-22/9

Du är orolig att du valt fel, men frågan är om du egentligen haft något val. Det verkar snarare som du blivit tvungen att välja det här spåret oavsett hur du tänkte från början. Ibland får man helt enkelt göra det bästa av de förutsättningar som man får.

Vågen 23/9-22/10

Du är envis idag och det hjälper dig att lösa ett problem som från början verkar helt omöjligt. Envisheten lånar du från Jungfrun och den påverkan kommer att stanna under större delen av december. Utnyttja den till din fördel.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Idag känner du dig lite mer motiverad. Det finns mer energi och mer driv i ditt tecken idag än det gjort underhelgen. På jobbet så får du backning på en uppgift som du inte lagt ned så mycket tid på som du borde. Det är bara att gör om och göra rätt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta en sak i taget och inte stressa även om det finns mycket att göra. Du blir sällan effektiv när du stressar, då springer du mest runt som en yr höna och får ingenting vettigt gjort. Strukturera ditt arbete istället redan från morgonen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen börjar du må lite bättre. Efter en seg och utdragen helg så ser du nästan fram emot arbetet igen. På jobbet möts du av personer som saknat dig, särskilt om du varit sjuk eller borta. Du blir rörd över det varma mottagandet. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen tillbringar du med en person som du gillar att umgås med. Det blir en trevlig och lagom social dag där du får mycket uträttad. Det finns ett driv och en vilja att lyckas med nästan allt du gör just nu. Det vara länge sedan som Vattumannen var så ambitiös.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en hel del utmaningar, både fysiska och psykiska. Du betar av en uppgift ii taget och är ganska nöjd med din insats. Det finns risk att du blir svartsjuk under dagen och du förstår inte riktigt varför du känner så här starkt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons