Tisdag 5/12

05 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du problem med en kollega som inte kan koncentrera sig fast hen borde göra det. Din kollega är distraherad av ett privat problem och det gör att hen nästan förstör mer än hen bidrar med just nu.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir riktigt rolig. Även om du är trött och stressad så har du nära till skratt och nära till ett vänligt ord till dina kollegor. Just nu uppskattas din värme och din omtanke mycket av dina kollegor. Kvällen blir riktigt mysig. En julstämning infinner sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ta för sig i olika sammanhang. Du är driven och det finns en vilja att lyckas som inte brukar finnas hos Tvillingarna. Du vill bevisa vad du går för. Om du har ett säljande yrke så kan den här dagen ge en rejäl avkastning.

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar väldigt mycket efter en person som du inte får tid att umgås med just nu. Du har kontakt med hen, men bara sporadiskt via mess eller kortare samtal. Idag får du möjlighet att spendera ett par timmar med den här personen och det gör dig glad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att släppa taget om det gamla och att gå vidare. Du är inte så bra på det utan vill gärna ha det som det var tidigare. Det är en påverkan från jord som gör dig så benägen att inte släppa taget. Kvällen handlar om en sport.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte en person som gillar att bli motsagd och det märks idag. När en kollega sätter sig på tvären mot ett av dina förslag surnar du till ordentligt. Du bör försöka att vara lite mer anpassningsbar i den här typen av situationer. Hitta en kompromiss som passar er båda.

Vågen 23/9-22/10

Du tar igen något du missat idag och det går bra, men du blir ändå stressad eftersom du känner en tidspress. Koncentrera dig på nuet och fokusera inte så mycket på vad som ska komma sedan. Kvällen kan bjuda på ett välkommet avbrott i vardagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du busa och leka. Det finns något väldigt charmigt över ditt tecken just nu och dina vänner är snabba med att förlåta dig även om du ibland kan vara lite dryg. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som säger nej till ett bra erbjudande, även om det ligger lite fel i tiden. Just nu tycker du att det är roligt med utmaningar och du försöker att tänja på dina gränser. Eftermiddagen passar bra för julklappsinköp och att göra fynd.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här tisdagen blir du förvånad över en finns komplimang som du får. Den kommer inte alls från en person som brukar ge komplimanger, snarare tvärtom. Du inser att den här personen har högre tankar om dig än du trodde att hen hade.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du tjuren vid hornen och bekänner färg i en ganska känslig fråga. Du tycker att det är viktigt att vara ärlig. Under eftermiddagen får du en uppgift på ditt bord som kan vara utmanande på flera olika sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig, annorlunda och lite äventyrlig. Du har öppnat upp dig och vågar visa mer av vem du är vilket får en positiv respons. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som kan bli intressant för framtiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons