Onsdag 6/12

06 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att säga emot när du ser att någon blir felbehandlad. Det är inte din stil att sitta tyst och titta på, särskilt inte om det är en vän som råkar vill ut. Oavsett om det rör sig om en annan kollega eller en chef som beter sig illa så vågar du stå upp och säga ifrån.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande gott humör den här onsdagen. För första gången på länge kan du slappna av och luta dig tillbaka med full säkerhet om att du har det mesta under kontroll. Kvällen blir trevlig, social men lite för sen för din smak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara exakt och om att våga ta ut svängarna i vissa sammanhang. Du behöver kombinationen av procession och kreativitet för att kunna pusha dina idéer ytterligare ett snäpp. Eftermiddagen handlar om ett omtvistat julklappsinköp.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ger du mycket av dig själv. Du visar känslor, är öppen och vågar till och med vara den som tar första steget. Månen ger dig emotionellt stöd och får dig att vilja visa mer av vem du är. Den personen du öppnar upp dig för blir smickrad, men lite förundrad över din helomvändning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ryter du som det Lejon du är. Du tycker att du bli felbehandlad och du är inte den som tänker tillåta att andra kliver på dig. Det handlar om stolthet i det här fallet. Kvällen bjuder på en flashback till barndomen för din del.

Jungfru 23/8-22/9

Att vara envis är ditt sätt att hantera all stress omkring dig just nu. Du känner dig pressad både av att det är mycket att göra på jobbet och att du har tusen saker som du vill hinna med privat. Julen skapar en hel del måsten i din värld och just idag känner du att du halkat efter i tidsplaneringen.

Vågen 23/9-22/10

Den här onsdagen tar du flera bra initiativ. Dina chefer berömmer dig för din handlingsförmåga och du är stolt över dig själv. Kvällen handlar om en släkting och hens behov. Du känner att du inte varit där tillräckligt för hen, men nu vill du ändra på det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är irriterad på en vän för att hen alltid kommer med korkade kommentarer. Din vän har en exceptionellt dålig tajming och just idag lyckas hen med att göra bort dig inför en person som du helst skulle vilja imponera på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att vara försiktig med vad du gör och att inte gå till överdrift. Du har en förmåga att bli teatralisk ibland, så försök att hålla den sidan av din personlighet i schack. Kvällen bjuder på en överraskning.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir förtrollande. Du har riktigt roligt den här dagen och som singel får du en hel del uppmärksamhet från alla möjliga håll. Det verkar som om alla vill vara din vän just nu. Det är Venus förhållande till ditt tecken som ger dig så mycket karisma.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du oroad över att du inte har alla fakta som du borde ha. Du mer anar än vet att något är fel. Lita på din intuition. Månen förstärker den sidan just nu så din magkänsla är antagligen rätt. Kvällen handlar om att komma ikapp med något du halkat efter med.

 

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du på ett strålande humör och du får människor att trivas. Din charm förstärks av Merkurius och det gör dig ovanligt pratglad och lätt tillgänglig. Personer som inte känner dig så väl vill lära känna dig, men dina vänner vill inte släppa dig ut sikte. Du är deras vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons