Torsdag 7/12

07 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen gör du ett litet misstag som plötsligt får oanade proportioner. Det handlar om ett val som du gör som från början verkar klokt, men med lite perspektiv på det hela så inser du att det finns många bättre alternativ att välja.

Oxen 20/4-20/5

Det är bättre att vara ärlig från början än att tro att du ska kunna pressa in mer i ditt redan fullspäckade schema och sedan få avblåsa allt. Det handlar om att planera, men också om att vara realistisk. Ibland är man tvingen att säga nej.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra dag där du styr på ditt arbete på ett lagom effektivt sätt. Du är på gott humör och du får människor omkring dig att växa. Kvällen handlar om att ta ansvar och visa att du är vuxen nog att fatta tuffa beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket romantik i ditt tecken just nu. Du drömmer om kärleken, är förälskad eller är på väg att bli det. Det låter fantastiskt och det är det för det mesta, men idag känner du att du blir svartsjuk utan anledning och du vet inte hur du ska hantera situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som inte ryggar tillbaka när du blir utmanad. Idag så konfronterar en arg kollega dig och du har svar på tal. Det enda är att du längst inne vet att din kollega delvis har rätt och att du kanske borde backa i just det här fallet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att hantera stress. Just nu är det mycket på gång i ditt liv, både arbetsmässigt och privat samtidigt som du inte känner dig i fysisk toppform. Du måste hitta en lagom nivå att ligga på annars kommer du inte orka hålla det här tempot hela vägen fram till jul.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen diskuterar du ekonomi med en släkting. Nu ältar olika siffror fram och tillbaka, men frågan är om du är så mycket klarare på vad du vill efter det här samtalet? Det här beslutet kanske inte bara rör pengar, det kan även handla om dina känslor och om hur du tänker på framtiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är charmerande idag. Din värme och din livsglädje är smittsam. Du har fått tillbaka en vän efter en tids frånvaro. Det kan vara att hen har varit bortrest eller kanske sjuk. Nu är du överlycklig och du visar hur mycket den här personen betyder för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag finns det något ivrigt i ditt tecken. Det rör ett projekt som du vill sätta igång med. Du känner att du har längtat efter att få förverkliga flera idéer som du har och det här är din chans. En vän har problem med en relation och vänder sig till dig för att få råd.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir intensiv och stressig, samtidigt som du känner massor av energi och glädje. Just nu går det mesta i ditt liv din väg, men det verkar också väcka en del avundsjuka hos en eller flera av dina kollegor. Se upp för skvaller bakom din rygg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en ärlig person som säger vad du tycker och tänker utan att försöka linda in sanningen. Du är av en passionerad natur när du vill något och du är inte den som ger upp i första taget. Idag har du siktet inställt på ett långsiktigt mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag finns det en person som kan få dig att le bara genom att titta på dig. Hen har en stark utstrålning just nu och du kan inte låta bli att bli fängslad av hens charm. Samtidigt är inte situationen fullt så enkel, det finns faktorer som komplicerar till den här relationen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons