Fredag 8/12

08 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och varierande. Du har massor av olika projekt på gång den här dagen. På eftermiddagen får du hjälp av en chef eller kollega att komma ikapp med ett arbete som halkat efter. Kvällen blir festlig.

Oxen 20/4-20/5

Du känner mycket för dina medmänniskor just nu. Den här starka empatin kommer från Månen och kommer att stanna i ditt tecken under en bra tid framöver. Under fredagen möter du en person som imponerar på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en förvissning om att det du gör är rätt, därför blir du förvånad när en kollega säger att du tänker baklänges. Din första reaktion är att den här personen driver med dig, men du märker snart att hen har rätt och att du måste tänka om.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir konstig, men intressant. Du umgås med en klick människor som du inte brukar vara med. Dagen blir det extra roligt eftersom ni kan utbyta erfarenheter och på så sätt lära er nya saker av varandra. Under kvällen passar du på att vara med familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte på humör för att bli förhörd idag. Det finns massor av irritation i ditt tecken just nu och det bidrar till att du mellan varven får utbrott utan att det egentligen finns någon riktig orsak till det. Kvällen blir rolig och lite för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar hårt på att driva igenom dina åsikter när det gäller flera olika saker. Det ena rör arbetet och det andra är något som har med din familjesituation att göra. Det viktiga är att du vågar göra din röst hörd och att du inte backar bara för att någon annan tycker annorlunda mot vad du gör.

Vågen 23/9-22/10

Du undrar om du tänker rätt eller fel i en viss fråga. Du tror att du har koll, samtidigt så blir du osäker när en kollega hävdar motsatsen. I just det här fallet har du rätt så stå på dig. Fredagskvällen passar bra till allt som har med sport och idrott att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen tar du mod till dig och frågar en person om hens känslor. Var beredd på att det svar du får inte behöver vara det svar du förväntar dig. Den här vännen har alltid varit lite hemlighetsfull av sig, och det är inte säkert att du läst av hen rätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om att lyssna och ta in information. Ibland har du svårt att koncentrera dig och då missar du en massa viktiga saker. Under kvällen får du höra flera glädjande nyheter som har med sommaren att göra. Du längtar redan till semestern.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte alls så trött idag och det tycker du är skönt. Även om du har haft en rolig vecka så har du periodvis varit helt slut. Idag är första dagen som du känner dig någorlunda pigg dagen genom. På kvällen myser du gärna med din familj.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om att förhandla och om att få igenom vissa saker som du anser nödvändiga. Det finns få människor som är så bra på att medla, förhandla och hitt utvägar när en diskussion kör fast som du är. På kvällen är det kollegor eller ytliga bekant som är i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir rolig och utvecklande. Du samarbetar med en person som du inte brukat samarbeta med och det går över förväntan. Kvällen blir intressant. Du träffar nya människor och du får dina fördomar omkullastade.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons