Lördag 9/12

09 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att avvakta och inte ta ut segern i förskott. Du tycker att du är så nära ditt mål att det finns anledning till att fira redan nu, men du ska vara lite försiktig. Ödet kan ta en annan väg än den du planerat.

Oxen 20/4-20/5

Att du är envis och driven är ingen som ifrågasätter. Det handlar mer om att du just nu kan vara lite besvärlig att samarbeta med och det gör att vissa personer har svårt för dig. Du tycker att dina kollegor får ta dig som du är eller så kan de dra åt skogen. Knappast en attityd som hjälper.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är intelligent och positiv vilket gör dig till en omtyckt person. Ditt glada leende förhöjer dagen för de flesta. Under eftermiddagen får du nyheter som rör din familj. Du blir en smula chockad över det du får höra.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen är du aktiv. Det kan vara en hobby eller en sport som upptar det mesta av den här dagen. För dig är det skönt att komma ifrån vardagsrutinerna och få tänka på annat. Eftermiddagen passar bra för julklappsinköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns misstänksamhet i ditt tecken den här lördagen. En vän har sårat dig tidigare och nu har du svårt att bara gå vidare och förlåta hen. Ditt förtroende för den här personen är rubbat och fast du vill tro på hen så är det svårt. Kommunikation är det bästa just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att överraska och att få en vän att må bra. Hen har varit lite nere den senaste tiden men nu har du hittat ett sätt att få din vän att tänka på annat. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och en ny bekantskap.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det bra om du inte låter dig köras över även om det är enklare att vika sig än att stå på sig, En familjemedlem kan vara väldigt envis och svår att få att kompromissa. Här gäller det att du plockar fram din diplomatiska talang.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du gärna göra av med pengar och skämma bort en vän. Du älskaratt köpa julklappar, slå in dem och få människor att blir glada. Tyvärr tänker du inte så ekonomiskt just nu och därför är risken stor att du gör av med mer än du egentlige har råd med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar ned tempot ordentligt den här lördagen. Hösten har till slut kommit ikapp dig och du känner dig helt slut. Unna dig en riktig hemmadag där du kan lata dig ordentligt. Du förtjänar att få vara riktigt passiv och bara låta kroppen återhämta sig en hel dag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill ut på äventyr idag. Det kan vara en liten utflykt eller en längre resa, huvudsaken är att du får komma hemifrån underdagen. En vän följer gärna med dig på ditt äventyr, även om det bara blir en tur till stan med bio och fika. På kvällen får du en högst oväntad kärleksförklaring.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om familjen. Du ger dig inte ut särskilt långt hemifrån. För dig är det viktigt att spendera tid med dina nära och att ta hand om dem. Du skämmer gärna bort din familj genom att laga en god middag eller överraska med en dessert.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen inser du att en vän har fallit dit ordentligt. Hen förnekar sina känslor, men du känner hen så väl att du ser igenom hens fasad. Du vet inte om du ska försöka hjälpa din vän med hens kärleksdilemma eller om du ska hålla dig utanför.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons