Söndag 10/12

10 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir lagom stressig. Du har lovat att hjälpa till med något, men kommer ihåg löftet lite sent. Din vän uppskattar att du kommer, men är lite grinig att du inte kan passa tiden. Kvällen blir rolig och varierande.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något avslappnat och harmoniskt över ditt tecken idag. Du känner att du äntligen håller på att komma kapp mentalt efter ett par jobbiga veckor. Har du möjlighet så ägnar du dagen åt julpyssel och adventsbak. Du mår bra av att jobba med händerna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här söndagen handlar om att skilja på lögn och på sanningen. Du har en bekant som inte är så bra på det och idag får du se konsekvenserna av hens ständiga vita lögner. Kvällen handlar om att göra något för dig själv. Du unnar dig lite lyx.

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Du blir inte oroad när en släkting berättar om något som har skett. Du läser mellan raderna och lyckas få en ganska bra uppfattning av själva händelsen, ofärgad av din släktings känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du inte alls på humör att lyssna till bortförklaringar från en vän. Du tycker att hen gör det lite för lätt för sig själv. Din vän utmanar aldrig sig själv och är väldigt förlåtande mot sig själv när hen har gjort ett misstag. Du tycker din vän behöver lära sig en läxa.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir rolig, men lite stressig. Du har ganska många aktiviteter inplanerade och det finns en risk att du inte hinner avsluta en sak innan du jäktar till nästa. Så här års vill du hinna med allt från glöggmingel till storstädning och julbak vilket kan bli tajt.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte den som ifrågasätter en äldre släkting, fast hen har haft fel flera gånger. Av respekt viker du dig i en fråga som du borde stå upp i. Det här dig det rör och dina intressen så låt inte din släkting hunsa dig. Kvällen handlar om vänskap och förtroenden.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig av dig just nu eftersom du är rädd för att bli sårad. Det finns en person som du är väldigt attraherad av men hen verkar inte vara lika intresserad av dig. Ibland upplever du som om hen tycker om dig, men i nästa stund blir du avfärdad med en spydig kommentar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer. För dig är det viktigt att kunna vara spontan när du är ledig eftersom allt annat i ditt liv är så uppstyrt. En vän bär på en tung hemlighet som hen skulle behöva del med någon.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att skärpa sig och om att visa vad du vill. Du är en person som har tydliga mål och stora planer och idag får du chansen att återigen bevisa att du är den person som är lite mer än de andra. Dagen handlar även om vänskap och om kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig i dina uttalanden idag och det är bra. Ibland kan du vara lite plump och då sårar du en vän helt i onödan. Du menar inte att var så hård som du låter. Du vill bara vara väldigt tydlig i dina åsikter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del saker som du vill ändra på i din vardag. Det handlar om vilka människor du spenderar tid med på jobbet och i vilka grupper du brukar arbeta i. Du har insett fördelen med variation och att du behöver någon som får dig att vilja prestera bättre. Nu gör du upp en plan för kommande år.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

Annons