Måndag 11/12

11 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen tar du tag i problem som rör en kollega. Hen har börjat missköta sig och du inser att din kollegas dåliga beteende färgar av sig på dig. Du tänker inte stå till svars för något som du inte gjort.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om effektivitet. Genom att inte stressa utan att fokusera på en sak i taget får du mer gjort än när du stressar. Det blir en bra måndag där du lyckas få kontroll på fler kritiska områden. Kvällen handlar om att unna sig själv lite välbehövlig lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är förtjusande trevlig när du vill och det vill du idag. Det handlar om en chef som du kan få stora fördela av att charma. Ingen kan vara så oemotståndlig som en Tvilling med ett mål. Kvällen bjuder på underhållning av ett oväntat slag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra måndag där du prioriterar att vara effektiv snarare än kreativ även om du tycker det sistnämnda är roligare. Kvällen handlar om att gissa vad en vän känner. Hen har slutit sig inom sig själv och är väldigt svårt att tyda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är beroende av beröm just nu. Venus position gör att du vill ha uppmärksamhet i alla former. Du kanske inte märker av det själv, men din omgivning ser att du törstar efter beröm. Under eftermiddagen har du chansen att göra ett riktigt fynd.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en riktigt stressig inledning på måndagen. Uppgifter från förra veckan dröjer sig kvar och du måste avsluta dem samtidigt som du tar dig an dagens projekt. På kvällen får du ett samtal från en ensam vän eller släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar innan du ger ditt medgivande till ett evenemang av något slag. Det kan vara en vän som vill att ni ska ha en gemensam fest, en släkting som vill att ni ska ordna en släktmiddag ihop eller din partner som är lite sugen på en parmiddag. Du vet att du kommer få dra det tyngsta lasset.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen handlar om att planera sitt arbete väl. Du kan nå bättre resultat om du väljer dina samarbetspartners med omsorg. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som du tar till vara på. Det här är nyheter du kan ha nytta av framöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir genomgående stressig. Du har så mycket som du vill hinna med, men inte riktigt tiden att fullfölja alla projekt på ett bra sätt. Här gäller det att prioritera och att göra rätt val. En släkting vill ha hjälp med ett julklappsinköp.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite förssiktig med att visa dina känslor. Du har kommit att känna starkt för en person, samtidigt är du inte säker på att du vill att den här personen som bli medveten om dina känslor. Våga släppa kontrollen, det här kan bli en kärlekssaga av episka mått.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rastlös idag. Du vill få igång flera projekt, men det går trögt eftersom det fattas en pusselbit innan du kan sätta fart. Här gäller det att hitta på tidsfördriv som att förbereda kommande projekt och att lägga grunden för några idéer som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Din charm hjälper dig när din ork tar slut idag. En kollega hoppar in och stöttar dig. Hen brukar inte vara så här samarbetsvillig, men idag har du lyckats dupera hen med din charm och ditt leende. Kvällen bjuder på en rolig överraskning.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons