Tisdag 12/12

12 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen börjar ganska segt. Du är både trött på jobbet och trött i kroppen just nu. Ditt humör är ovanligt kort och det kan hända att du fräser åt personer som du egentligen tycker om. Det här är inte riktigt din dag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att ta det lugnt och göra en sak i taget. Du stressar inte den här dagen utan ägnar dig åt att njuta av den kommande julen och varva det du tycker är roligt att göra med saker som måste bli gjorda. Kvällen handlar om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig lite rastlös idag. Du har oroande tankar om framtiden och olika val. Det finns något sökande och något ovisst i ditt horoskop just nu. Mycket handlar om saker som du tror du har koll på, men när du börjar undersöka saken närmare så inser du att dina antaganden är fel.

Kräftan 21/6-22/7

Ska du köpa julklappar så är det här precis rätt dag för det. Du gör många fina fynd idag och du får idéer till presenter som både är originella och helt rätt för personen ifråga. Du verkar vara verkar var väldigt förälskad just nu och dina tankar går hela tiden till den person som du tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig bortglömd av en släkting just nu. Det handlar om att hen inte hör av sig till dig särskilt ofta trots att du försöker hålla kontakten. I övrigt en ganska produktiv men lite tråkig dag. Det är som om du går och väntar på att något ska hända.

Jungfru 23/8-22/9

Tisdagen handlar om snabba puckar. Du vill få mycket gjort, men du har inte riktigt tiden på din sida. Idag är det bra om du börjar planera resten av veckan. Du behöver få struktur i vardagen för att trivas. Ett oplanerat julklappsköp piggar upp dig. Du hittar den ultimata presenten.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara effektiv och om att inte grubbla för mycket. Just nu har du så många saker som du måste få klart att du inte riktigt hinner med att fundera över existentiella problem. Du måste vara här och nu för att hinna med allt du ska göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du kan vara lite väl snabb när det gäller att fatta avgörande beslut, men du har den typen av personlighet så det är inte så lätt att ändra på det. Idag bestämmer du för att klippa banden till en vän/bekant som du känt länge bara för att hen lyckas säga fel sak vid fel tillfälle.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig handlar den här dagen om att vara på hugget. Du är hungrig efter utmaningar och idag finns det goda chanser att kunna få väldigt avancerade uppgifter om du bara sticker ut hakan och visar att du finns.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu krånglar du till allt som har med känslor att göra. Du sårar en vän utan att mena det och du lyckas attrahera en person som du inte är den mista intresserad av. Mitt i den här röran kan den riktiga kärleken infinna sig. Du inser plötsligt att du känner väldigt starkt för en viss person.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att våga vara den som sticker ut. Du kommer längre om du inte väljer att vara en i mängden. Under dagen får du höra något som faktiskt gör dig både förvånad och glad på samma gång. Kvällen handlar om att utmana sig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir rolig och varierande. Du hinner med en hel del måsten, men det är inte jobbigare än att du hinner göra saker som du tycker är roliga mellan alla plikter. Just nu umgås du mycket med en kollega som ständigt överraskar dig och det gillar du.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons