Onsdag 13/12

13 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen handlar om stämning och om känslan av att julen snart är här. Det är först idag, när du knaprar på lussekatter eller dricker glögg som du inser att det faktiskt är jul inom ett par veckor.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir stressig, men rolig. Du är på gott humör genom hela dagen trots att den är väldigt mycket att göra. Du kantar dagen med julsånger och lussefirande vilket skapar en mysig stämning mitt i all stress.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du en genial idés om du vill förankra hos en chef. Hen har tyvärr inte tid med dig just nu och det gör dig besviken. Sug på den här karamellen ett tag. Det kanske inte är rätt tid för din idé just nu, men det är fortfarande en bra idé.

Kräftan 21/6-22/7

Du undersöker olika alternativ den här onsdagen. Du vill forska lite i en fråga som har väckt ditt intresse, men du vill inte visa hur nyfiken du är. Under dagen får du en komplimang av en vän och den värmer dig väldigt mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls på humör för att ta dig an en tråkig och monoton uppgift trots att du vet att det är din tur och att det måste göras. Du får dra ditt strå till stacken idag. Du kommer knappast vinna vänner om du försöker smita undan. Kvällen handlar om familjen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en annorlunda dag där fokus ligger på detaljer. Du vill visa att du har en hel del roliga idéer samtidigt som du vill vara driven. Under dagen imponerar du stort på en chef. Njut av allt beröm som du får.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del saker som du måste bli klar med idag så därför stressar du en del. Se bara upp så du inte slarvar och drar på dig ännu mer onödigt jobb. Kvällen handlar om en hobby. Det blir en avslappnande och trevlig kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ska inte varar rädd för att säga det du känner. Du har vissligen starka åsikter, men du har också starka skäl till att känna så som du gör. Kvällen handlar om respekt och om att bygga upp en vänskap från grunden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och omväxlande dag där fokus ligger på att hinna med både små och stora uppgifter. På jobbet utmanas du att testa dina gränser och att våga vara både kreativ och tuff på samma gång. Kvällen blir mysig, särskilt om du är bortbjuden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här onsdagen handlar om att hitta dig själv igen. Det har varit många som sliter i dig den senaste tiden och nu behöver du lite lugn och ro för att hitta tillbaka till dig själv. Det blir en bra onsdag där kärlek och romantik är i fokus.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på att du inte når fram till en kollega. Hen tycks lyssna till allt du säger, men sedan gör hen precis tvärtemot det du bett hen om. Det handlar om att hen inte gillar att du bestämmer och att hen vill visa att hen har egna idéer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på variation och det är bra för dig. Du behöver lite utmaningar för att hålla tankarna i styr. Om du har långtråkigt börjar du grubbla över problem som du ändå inte kan påverka i nuläget. Kvällen handlar om att ta för dig i sociala sammanhang och att våga prata öppet om dina känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons