Torsdag 14/12

13 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen handlar om att slippa undan en uppgift som du avskyr. När du sätter den sidan till kan du vara både övertalande och charmig för att få igenom din vilja, något som en kollega märker av idag.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att ha tungan rätt i munnen. Det är mycket som ska hinnas med den här dagen så det gäller att du håller högt tempo redan från start. Under eftermiddagen är det egen tid som gäller. Du skämmer bort dig själv den här kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, men den blir bra ändå. Du har en mängd projekt som du vill få färdigt i tid så det gäller att ha ett högt tempo redan från start den här torsdagen. En kollega stressar upp sig över saker som hen inte kan påverka och det irriterar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om kärlek och vänskap. Du har tänkt mycket på en viss person och idag får du möjlighet att spendera tid med hen. Det blir en rolig och kreativ dag och en härlig kväll. Du känner att du äntligen har nått dina mål den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är fast i ett mönster som är svårt att bryta. Det blir en negativ spiral som kräver energi. Det bästa du kan göra åt situationen är att bestämma dig för en förändring. Det kanske låter enkelt, men det är mer komplicerat än du tror.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara redo för nya utmaningar och inte backa även om vissa uppgifter känns svåra på gränsen till omöjliga. Här gäller det att ha rätt fokus och att inte bli oroad över att du inte helt greppar hela situationen. Nu är fler som samarbetar så dra nytta av varandras kunskaper.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir jäktig på ett roligt sätt. Det är väldigt mycket att göra både på arbetet och privat. Du har flera olika åtaganden som du måste fullfölja och det gäller att du gör rätt prioriteringar om du ska hinna med.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du väldigt mycket för att vara med en kompis som du inte har haft så mycket tid för tidigare. Det var länge sedan ni umgicks och nu när ni träffas inser du att ni delvis växt ifrån varandra. Ni lever helt olika liv idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du trasslar in dig i komplicerade lögner just nu. Det som började så oskyldigt som en liten vit lögn har blivit en hel historia som är svår att hålla fast vid. Det enklaste vore att berätta sanningen, men du skäms för mycket för att göra det.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen funderar du mycket överrelationer och över dina känslor. En enkel vänskap är inte så enkel längre. Dina eller din väns känslor har förändrats den senaste tiden och du inser att ni aldrig kan gå tillbaka till att bara vara vänner. Det kommer alltid finnas mer mellan er.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att skämma bort dig själv ordentligt. Du unnar dig både en lyxig lunch och en god middag. Dagen är som gjord för att hänga med vänner eller flirta med någon som du tycker är röt. Kvällen blir rolig men alldeles för sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du passar på att göra många saker den här torsdagen. Du gillar att ha fullt upp och det har du just nu. En vän har problem med en beundrare som är väldigt efterhängsen. Du tycker hela situationen är komisk och du är inte till särskilt stor hjälp för din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons