Fredag 15/12

15 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen vill du passa på att hinna med en hel del mindre saker som du inte hunnit med tidigare. Det blir en lagom effektiv dag där du blir stolt över dig själv när du gör en insats inom ett visst område. Kvällen handlar om att försöka styra upp en fest eller liknande.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen har du mycket att göra och du blir irriterad på en kollega som hela tiden lägger sig i. Du vet att hen menar väl, men i just det här fallet så hjälper det inte särskilt mycket. Kvällen blir mysig och familjär.

Tvillingarna 21/5-20/6

Någon undanhåller sanningen för dig och du tänker ta reda på vem det är idag. Du bryr dig inte om det är av välvilja eller om den här personen går bakom din rygg, du tycker att hen agerar falskt ändå. Kvällen kan bjuda på en fest.

Kräftan 21/6-22/7

Idag ärr du noga med att inte hamna efter i ett projekt som har högt tempo. Du vet att det här är din sista chans att bevisa att du är en kraft att räkna med. Kvällen blir rolig, annorlunda och överraskande på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag överreagerar du på en kollegas uttalande. Det är inte alls meningen att du ska bli upprörd, men det blir du ändå. Här gäller det att faktiskt lyssna på vad det är din arbetskamrat försöker säga, och inte haka upp dig på hens tonfall.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt exakt idag och det är bra eftersom det hjälper dig att fokusera på saker som du måste hinna med. Under dagen möter du en person som får dig att känna dig speciell. Den här personen har en magisk utstrålning och hens karisma tilltalar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du kan bli provocerad för småsaker just nu. Plutos placering ihop med Mars gör att du inte har särskilt mycket tålamod för dumheter. Under eftermiddagen passar det bra att lyxa lite med en extra lång fika som bjuder på skvaller och godsaker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på humör att skvallra med en vän idag. Det finns så mycket du vill uppdatera hen på, men då gäller det att ni har tid för er själva. Det finns många andra som vill hänga med er så det kan bli svårt för er att hitta den tid ni vill ha. Här gäller det att kunna kompromissa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir besviken på en vän som inte ställer upp på dig idag. Du behöver stöd när du ska träffa personer som du gillar, men som du inte känner så väl. Din vän är trött och grinig och drar sig ur. Strunta i hen, du kommer ha kul ändå.

Stenbocken 22/12-19/1

Det händer mycket i ditt liv just nu så det gäller att du hänger med i svängarna. Du tyckeratt det är kul att umgås med vänner och mycket av ditt fokus ligger just på kompisarna. Jobbet får stå tillbaka lite för din hobby och ditt privatliv. Kvällen blir riktigt lyckad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket nöjen i ditt horoskop just nu, men det blandas med en hel del arbete. För dig gäller det att knyta ihop olika uppgifter den här fredagen och se till att avsluta vissa projekt inför julen. Kvällen handlar om att ge och om att ta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag satsar du på kärleken, i alla fall om du har ett förhållande. Det finns romantik i luften för Fiskarna och det kan mycket väl hända att den här kvällen blir inledningen på en ny romans. Fredagskvällen blir rolig men alldeles för sen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons