Lördag 16/12

16 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under lördagen fokuserar du på detaljer som har med julen att göra. Du vill förbereda så mycket som möjligt den här veckan eftersom att nästa vecka kommer att bli tajt. Under den här dagen tar du kontakt med en person som du är lite småförälskad i.

Oxen 20/4-20/5

Du tar det lugnt den här lördagen och njuter av att slippa stressa. Oavsett om du ägnar dig åt julklappsinköp, pepparkaksbakning eller bara ligger på soffan och läser så blir det en dag precis i din smak. Du behöver vila upp dig inför kommande vecka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du är småsint mot en släkting, men du kan inte låta bli att bli irriterad på den här personen för att hen hela tiden försöker utnyttja dig. Egentligen borde ni börja prata med varandra lite mer öppet. Du borde förklara hur du känner det.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om vänskap, kärlek och att undvika att trassla in sig i svåra situationer. Just nu känner du så mycket att risken är stor att du blir sårad för små pikar eller småsaker. Du vet om det här problemet, men känslor är svåra att råda över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag pysslar du gärna med familjen hemma. Det kan också finnas utrymme för lite utomhusaktiviteter den här lördagen. Du älskar när det är vinter, särskilt om det finns mycket snö. Det lockar fram barnet inom dig.

Jungfru 23/8-22/9

Idag försöker du fokusera på det som är viktigt att hinna med innan julen. Det kan vara allt från julstädning till julklappsinköp. Du varvar alla måsten med glöggmingel och gärna en julmarknad eller två. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag har du fokus på att hinna med allt som har med det sociala livet att göra. Det kan vara allt från julavslutningar för barn och släktingar till glöggmingel hos grannen eller fest hos kompisen. Det blir en rolig, men väldigt aktiv dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det här blir en riktigt mysig kördag där fokus ligger på dina vänner och på shopping. Det är två saker som du älskar så dagen kan helt enkelt inte misslyckas. Ett sms från en speciell person höjer dagen ytterligare. Kvällen blir annorlunda med hysteriskt rolig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du ledig och tillbringar så mycket tid du kan utomhus. Du njuter av vädret och kylan. Det finns något friskt och hurtigt över ditt tecken just nu. Du ägnar dig gärna åt en sport eller åt att ta långa promenader. Kvällen blir mysig med fokus på familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga nej när en eller flera vänner försöker dra med dig ut idag. Egentligen skulle du kunna ligga inne hela dagen och bara mysa, samtidigt vill du inte missa något roligt. Det blir en dag full av skratt, en hel del flirtande och massor av dråpliga händelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan när du får höra nyheter som oroar dig idag. Du vill vara för dig själv och tänka, något som din familj och dina vänner får respektera. Du hör av dig till en person som du litar på och frågar hen om råd. Du behöver lite perspektiv på det här problemet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska intresserad av att umgås med en eller flera personer idag, men du orkar inte riktigt vara den som tar kontakten. Det finns något lite passivt i ditt tecken just nu. Du går och väntar på att något ska hända, och det är just det som det gör idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons