Tisdag 19/12

19 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det är tisdagen som blir speciell för de tidigt födda Vädurarna. En dröm går i uppfyllelse och du får äntligen känna att du är på rätt väg. Kvällen handlar om tron på framtiden och om att aldrig sluta hoppas.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en hel del övertygelse i ditt horoskop den här tisdagen. Du är fokuserad och målmedveten. Just nu har du massor av olika projekt på gång så det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slutar aldrig att bli förvånad över en väns beteende. Du trodde att du hade koll på hen, men då gör hen något som fullkomligen överraskar dig. Det här är en av anledningarna till att du tycker det är så kul att umgås med den här personen.

Kräftan 21/6-22/7

Kärleken är stark, men din rädsla att bli sårad är ännu starkare. Du skulle försöka att bara ge din hän och leva för stunden inte grubbla så mycket på framtiden. Just nu händer det många saker i ditt liv så det gäller att kunna njuta av nuet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir du verkligen överkörd och det gillar du inte. Det finns personer som tycker att dina åsikter är fel och som gör sitt bästa för att motarbeta dig. Den här dagen får du reda på vem det är och det sårar dig lite.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som viker undan bara för att du stöter på lite motstånd. Tvärtom snarare. Du tycker att det är rolig att bli utmanad på olika punkter. Under eftermiddagen får du chansen att visa upp hur briljant du tänker.

Vågen 23/9-22/10

Idag känner du att du inte passar in. Du försöker att acklimatisera dig, men den grupp du är i är för olik dig för att du ska trivas. Tänk på att det här bara är en tillfällig lösning och att det bästa du kan göra är att tänka framåt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rädd att du gör fel därför så drar du dig undan. Din vän blir förbryllad eftersom hen inte har märkt att något ens har hänt. Försök att inte vara så känslig. Månen förstärker dina känslor och gör att du förstorrar småsaker mellan varven.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och utvecklande tisdag där du lär dig många nya saker. Du är inte rädd för att testa dina gränser och det är bra. Kvällen handlar om att våga vara rolig även i allvarliga sammanhang. Du brukar kunna se humor i det mesta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande. Du är inne i en period då livet leker och du bara njuter. Den här dagen passar du på att planera en fest eller en middag med kompisarna. Av någon anledning är det viktigt för dig att allt blir perfekt. Det finns någon du vill imponera på.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en produktiv tisdag där du får mycket gjort på kort tid. Det är inte alltid du är så effektiv som u är idag. En chef berömmer dig för din insats och själv är du också ganska tillfreds med det du åstadkommit. Kvällen fokuserar på familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att något blivit fel. Du har försökt att signalera dina känslor till en viss person, men hen feltolkar dig alldeles och det gör att du inser att du måste vara tydligare. I övrigt en rolig och intressant dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons