Torsdag 21/12

20 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under den här torsdagen uppfyller du en dröm som du har. Det är inget jätteprojekt, men det är något du gått och funderat på ett tag. Kvällen handlar om människor som du tycker om och som du trivs tillsammans med.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv torsdag där du har många järn i elden. Här gäller det att smida medan du kan. Under dagen får du både en oväntad komplimang och en massa beröm vilket gör dig glad. Kvällen handlar om att mysa och ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är jättestressad över ett projekt som inte går som du vill idag. Det handlar först och främst om att du inte lyckas få alla pusselbitar på plats. Du behöver hjälp för att ro det här projektet iland. På kvällen är det aktivitet som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en längtan i ditt tecken den här torsdagen. Du umgås med en person som betyder mer än vän för dig, men du är inte säker på vad hen känner. Har du ett förhållande kan det kännas som du är den som är mest kär av er båda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har mycket att göra och du gör ditt bästa för att försöka få alla projekt att gå ihop. Det blir en intensiv dag där tonvikten ligger på att ha fokus och att inte släppa dina prioriteringar. Kvällen handlar om att ta en sak i taget.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska ordentlig just nu och det lönar sig idag. Tack vare att ligger steget före nästan hela tiden blir det en bra torsdag som inte blir så stressig. Kvällen bjuder på en del överraskningar. En hemlighet är plötslig inte så hemlig längre.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lätt och följsamt över den här torsdagen. Julen är snart här och du slappnar av även om det är mycket på jobbet. Du tycker att lovet är roligt och du unnar dig lite lyx den här torsdagen. Kvällen bjuder på en show av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

När det gäller vänskap så har du äntligen lyckats med det du vill men när det gäller kärleken så går det inte på samma sätt. Den person du blivit intresserad av verkar antingen dra sig undan dig, vara arg eller bara ointresserad. Du vet inte hur du ska hantera situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du dagen som den kommer. Du trasslar inte in dig i några konflikter och du undviker et retlig släkting så gott du kan. En kollega muntrar upp dig med roliga nyheter om våren. Kvällen handlar om julen och om julförberedelser.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fantastisk torsdag på många sätt. En vän bekänner en hemlighet, en annan ger dig en komplimang. Som singel har du lätt för att trassla in dig i olika relationer. Du vill bli kär samtidigt som du är rädd att öppna ditt hjärta. Tillåt dig bli sårbar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en person som sagt eller gjort något dumt. Som tur är så är du inte långsint av dig utan du kan gå vidare ganska snabbt. Det enda du vill är att få en förklaring till varför hen har betett sig så här.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns passion, nyfikenhet och romantik i ditt tecken, men det finns även utrymme för misstänksamhet och svartsjuka. Fisken anser sig inte vara särskilt svartsjuk, men när du känner starkt så väcks det en hel del oro inom dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons