Fredag 22/12

22 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är väldigt irriterad på en vän för att hen har förstört en möjlighet att bekänna färg för din del. Du har länge gått och tryckt på hur du känner, men nu när du äntligen tar mod till dig så glider din vän in och förstör ögonblicket.

Oxen 20/4-20/5

Under den här fredagen sliter du hårt med att få alla saker som du har förutsatt dig att göra att gå ihop. Det blir en rolig dag där det händer mycket och du känner att du utvecklas både mentalt och kompitensmässigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att blir arg kommer inte att hjälpa dig när du kört fast. Det är bättre att du försök slappna av. Börja om från början och tänka lite utanför boxen. Kvällen blir rolig och utvecklande. Du växer med en uppgift som du tagit på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen är det mycket som sker i ditt liv. Det är fullt ös både på jobbet och privat. Det verkar som du är ute i sista minuten med att köpa en speciell present till en speciell person. Du vill visa hen att du tänker på hen och att du förstår hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger ifrån på skarpen idag. Det har varit ganska mycket och nu känner du att du inte orkar mer. Försök att lugna ned tempot, fokusera på en sak i taget och blir inte orolig om allt inte lyckas första gången du testar.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många typer av sanningar. Du har en hel del att ta ställning till den här fredagen. Du vet att en kollega inte ljuger, men från är om det hon säger är sant. Gråzonen mellan lögn och sanningen kan vara väldigt flytande ibland.

Vågen 23/9-22/10

Du är stressad och upprörd idag. Någon säger något som du tar personligt och det resulterar i att du blir sårad. Om du inte var så trött och uppgiven så skulle du kanske inte ta åt dig så mycket av den här kritiken.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns passion, svartsjuka och intriger i ditt tecken just nu. Dessutom ljuger du för dig själv och det hjälper knappast situationen. Det handlar om att du inte vill se sanningen eftersom sanningen inte är som du vill att den ska vara.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig, men lite krävande. Du har så många saker planerade att det är svårt att hinna med. Kombinera det med för lite nattsömn och en hel del projekt som måste avslutas så har du din fredag i ett nötskal. Det kan bli en del övertid idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen överraskar. Just som du trodde att du hade kontroll över situationen så inser du att du missat fakta och att allt är annorlunda mot det du trott. Låter det förvirrat? Det är inget emot vad du är idag. Det blir kaos, men positivt kaos.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fokus på viktiga saker som hör julen till. Du försöker lägga personliga problem och meningsskillnader åt sidan för den här dagen och fokusera på det som är viktigt för dig. Kvällen handlar om nöjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt driven just nu. Du tycker det är kul att spela ut vissa personer mot varandra och du gör det väldigt medvetet. Under den här dagen inser du att du har gjort ett antagande som inte riktigt stämmer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons