Lördag 23/12

23 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en härlig dag att se fram emot. Den blir precis allt du vill och lite till. Förmiddagen kan upplevas som stressig för det för det finns en del att hinna med, men eftermiddagen blir härligt slö. Du njuter verkligen.

Oxen 20/4-20/5

För dig handlar den här dagen framförallt om julen. Du njuter av allt från att slå in paket till att smutta på glöggen. Kanske är du på väg någonstans, det verkar som en kortare resa i ditt tecken. Kvällen handlar om att vara vaken länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på en vän för att hen inte lyssnar på dig. Det har varit mycket den senaste tiden och nu känner du äntligen att du har tid att ta upp det här känsliga ämnet med din vän. Det blir en het diskussion.

Kräftan 21/6-22/7

Att ta det lugnt är ingenting för dig. Du gillar att stressa, särskilt så här i jultider. Just nu finns det mycket att se fram emot. Du har en överraskning som du vill ge en vän och du hoppas på att hen ska förstå hur unik hen är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du dig tid att göra det lilla extra hemma. Det kan vara julpynta, storstäda eller laga jansson. Det blir en fridfull dag som andas jul. Undereftermiddagen får du nyheter av en släkting. Det här är goda nyheter som du väntat på.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att göra det sista innan julen. Det kan vara några udda julklappsinköp, lite pyssel hemma eller kanske tomteverkstad med julgodistillverkning. Kvällen blir sen men trevlig. Du vill vara riktigt trött innan du lägger dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen handlar om sanningar. Du känner att det är på tiden att du är ärlig både mot andra och mot dig själv. Du har levt med nödlögner en längre tid men du berättar du äntligen nyheterna för familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag funderar du mycket över livet. Du har ett par roliga dagar bakom dig, men nu behöver du lugn och ro. Det blir en dag som går helt i julens anda. På kvällen får du för dig att ställa en fråga till en vän, en fråga som du inser att du inte vill ha svaret på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen handlar om vänskap och om familjen. Du tillbringar tid med dina nära och kära. Det blir en härlig dag full av julsånger och paketinslagning. Om du ska flänga runt mycket på julafton blir det här den dagen du får andas ut.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen passar du på att mysa hemma med familjen. Det blir en lugn och skön dag som ger dig tid att skämma bort dig själv samtidigt som du kan fundera lite över livet. Du har en del saker som du behöver smälta. Och det gör du bäst när du tänker på dem i lugn och ro.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är ingen idé att du blir arg. Din kollega vill dig bara väl även om hen är lite överentusiastisk och hör av sig även om du är ledig. Här gäller det att sätta ned foten utan att för den sakens skull göra din kollega ledsen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns mycket tankar i ditt tecken just nu och du behöver verkligen den här dagen för att koppla av. Allt kretsar kring familjen under dagen, men på kvällen är det annat som gäller. Även om du inte fysiskt är med dina vänner så har ni tät kontakt ändå.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons