Söndag 24/12 JULAFTON

24 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Nu är det dags för dig att bara ta det lugnt tillsammans med familjen. Det blir en fantastisk dag där du kopplar av tillsammans med god mat, god dricka och några smärre släktkonflikter. Det blir en dag som blir precis så som den ska vara.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det mycket att göra. Även om du har hjälp med det mesta så är det en hel del småpyssel hela tiden. Under den här dagen får chansen att visa upp dina goda sidor för din familj och hela din släkt. En rolig överraskning kryddar den här julaftonen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tar du till dig av begreppet julefrid och undviker konflikter även om du känner dig provocerad av vissa släktingar. Just att du väljer att hålla en så låg profil gör att du får en riktigt mysig julafton som fokuserar på rätt saker.

Kräftan 21/6-22/7

Idag väljer du att ge en julhälsning till någon du tycker om. Det kan vara ett sms, ett kort samtal eller bara att du skickar ett sent med genomtänkt julkort. Under den här dagen fokuserar du mycket om de personer som betyder mest av allt för dig. Det blir en dag som för med sig många fina minnen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du upprörd över något som du ändå inte kan påverka. Du vill att allt ska vara så perfekt som möjligt så därför stör du dig på de detaljer som inte är så som du tänkt dig dem. Det bästa du kan göra är att försöka hitt skönheten i det operfekta och lite tokiga den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något väldigt oorganiserat över ditt tecken idag. För dig handlar julafton om planering. Det kan vara allt från att besöka olika släkter till när man ska dela ut klappar eller äta tomtegröt. När det är ordning så känner du dig harmonisk. Det blir en bra jul.

Vågen 23/9-22/10

Julafton handlar om värme och humor. Du tar det mesta med en klackspark. För dig är varken skinkan eller klapparna det viktigaste. Det viktigaste är att samla dina älskade omkring dig oavsett om det rör sig om en person eller en stor klan.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag diskuterar du ivrigt med var och en som du träffar på. Det blir en rolig julafton som inte liknar de traditioner som du är van vid. Om du bara är lite öppen för det nya så kommer du att upptäcka att den här julen är betydligt mer behaglig än en traditionell jul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en hel del projektet att avsluta på förmiddagen. Som vanligt är Skytten ute i sista minuten och då blir det en hel del pyssel på själv julafton. Om man bortser från lite hälsosam julstress så blir det en härligt glittrig jul

Stenbocken 22/12-19/1

För dig blir julafton härlig. Den andas traditioner från mat till klappar och Kalle Anka. Du är gärna med hela släkten samtidigt och det blir mycket skratt och många hetsiga diskussioner. På kvällen får du en högst oväntad julklapp från ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag handlar den här dagen om dig och din familj. Du älskar julen med allt från julglögg till pepparkakor. Under den här dagen får du hör flera nyheter som förvånar dig och en del som gör dig glad. Du är trött på kvällen, men det bli ändå senare än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är jul i ditt hus med allt vad det innebär. Fiskarna är inte så mycket för gamla traditioner utan fördrar att skapa sina egna. Oavsett om du firar med din familj eller med dina vänner blir det en skön dag och en rolig kväll. Den här julen överraskar du någon med en speciell preesent.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons