Måndag 25/12

25 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att ta det lugnt och att fokusera framåt. Du ska göra något den här dagen som du egentligen inte vill göra, men som kommer visa sig bli en riktigt härlig och minnesvärd upplevelse. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte på humör att jobba idag men du har ändå ett par mindre projekt som du måste klara av innan du kan ta det lugnt. Egentligen vill du tillbringa dagen med vänner, men det verkar vara svårt att hitta någon som inte är upptagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en riktigt lat dag där du mycket väl kan välja att stanna i sängen hela dagen om du har den möjligheten. Det finns något nöjt över ditt tecken just nu. Det krävs inte så mycket för att du ska må bra.

Kräftan 21/6-22/7

Idag känner du dig ledsen. Du är långt borta från en vän som saknar mycket och även om ni har kontakt på annat sätt så känns er relation inte lika nära som när ni träffas. Du oroar dig för att ni är på väg att glida isär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar konsekvent fel beslut den här dagen, oavsett om det rör dig om stora avgöranden eller små triviala frågor. Det bästa du kan göra är att skjuta upp allt som kan påverka framtiden och bara ägna dig åt saker som egentligen inte spelar så stor roll.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara ganska envis när du sätter den sidan till och det är du idag. Ditt största problem är att du verkligen inte vill att en släkting ska lägga sig i ditt liv och då skärmar du av dig från den här personen istället för att säga vad du känner.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen fokuserar på att njuta och ta det lugnt. Det kan till och med vara så att du inte ens lagar mat utan bara frossar i rester från gårdagen. Det blir en härlig dag där du gör precis som du vill utan att någon lägger sig i.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan inte riktigt begripa varför en person som du har haft tät kontakt med plötsligt inte hör av sig till dig. Du kan inte se att något har gått snett mellan er, och det har det inte. Personen som drar sig undan behöver få tid att komma till rätta med andra saker i sitt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en möjlighet att det blir ett andra julfirande idag. Efter gårdagen känner du dig rätt så mör och inte alls så sugen på julskinka och Jansson. Om du bara slappnar av så kommer dagen blir härlig och du kommer att skratta mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite konfunderad idag. Du inser att det pågår något som på något sätt berör dig men du vet inte riktigt hur. Det blir en ganska konstig dag där du ställs inför vissa fakta som snarare resulterar i fler frågor än svar. Just nu känner du dig mest förvirrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ägnar du dig åt saker som du tycker om att göra. Det kan vara en hobby eller något annat. Under den här dagen får du höra ett rykte som en chef. Om ryktet är sant kan det innebära mer ansvar och pengar för dig i framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt ambivalent just nu. Dina känslor rusar fram och tillbaka vilket gör att du inte riktigt vet hur du ska känna. Det handlar till stor del om att situationen som du befinner dig i är komplicerad och den blir mer invecklad för varje dag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons