Tisdag 26/12

25 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant vändning i ditt liv den här dagen. Du får ett besked som är positivt och som kan resultera i att du utvecklas ännu mer. Mycket handlar om arbete och vardag för dig. Det har varit en delvis påfrestande höst där du har känt dig maktlös, men nu vänder det.

Oxen 20/4-20/5

Under den här tisdagen går timmarna väldigt sakta och du känner dig nästan irriterad. Försök att bryta upp dagen med lite roliga aktiviteter. En vän bekänner en ganska stor hemlighet för dig och du vet inte riktigt hur du ska hantera den eftersom den påverkar dig indirekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att vara förlåtande är inte din starka sida och det vet du om. Nu vill du ändå vända blad i en rätt så sorglig historia och du gäller det att kunna förlåta för att kunna gå vidare. Det här blir en emotionell utmaning för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag trånar du verkligen efter någon. Det finns massor av passion i ditt tecken men du vet inte om du vill prata om dina känslor. Det här gör att du håller dig mer för dig själv och grubbla ännu mer. Tyvärr har Kräftan en tendens att kunna bli väldigt svarsjuk när hen känner sig osäker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir jätteglad över en julklapp från en vän. Det kan vara en upplevelse lika väl som en fysisk present. Det är inte julklappen i sig som får dig att bli så glad utan att hen har ansträngt sig för att få dig att känna dig speciell.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något stabilt över ditt tecken just nu. Du trivs med livet och med vardagen. Du njuter av att bara vara och du försöker inte ens att aktivera dig den här tisdagen. Är det fint väder så är du gärna utomhus. Solen ger dig ett värdefullt energitillskott.

Vågen 23/9-22/10

Du ser fram emot att få vara tillsammans med dina vänner den här tisdagen. Det har varit många dagar där släkten har dominerat och nu vill du få ett avbrott från föräldrar, syskon och fastrar. Det blir en skönt avslappnad dag där skvaller och skratt dominerar.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag så försöker du få ihop två personer som du tror tycker om varandra men som inte kan bekänna färg. Tyvärr är situationen mer komplicerad än du anar. Den ena parten är väldigt förälskad medan den andra kämpar med känslor för en tredje part. Hen är inte upplagt för att bli ihop parad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du behöver hjälp att fatta ett beslut som rör ditt privatliv, men du är lite osäker på vem du ska ta råd av. Det finns många kloka människor i din omgivning, men du är inte säker på att någon har erfarenhet av det som du går igenom just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite rastlös den här tisdagen och när en vän vill att ni ska ses så passar du på. Det har varit en del konflikter mellan olika grupperingar i ditt liv och nu vill du bara ta en paus från saker som är komplicerade. Kvällen kan handla om en förälskelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland kan du vara lite för stolt för ditt eget bästa. Just nu mår du dåligt för att du känner du avvisad, men om du analyserar stationen kommer du att inse att det inte är så illa som du tror att det är. Mycket kretsar kring dina egna tankar. Sväljer du stoltheten bir allt enklare.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig dragen åt olika håll den här tisdagen. En person från det förgångna tar kontakt med dig och vill att ni ska bli nära igen, men du är inte alls säker på att du vill gå igenom allt en gång till. Det finns dessutom en annan person som intresserar dig mer och som du vill lära känna bättre.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons