Onsdag 27/12

27 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du tag i saker som du måste göra och som du vill gå gjort. Det blir en intressantdag där du lär känna nya människor. Du utvecklas och växer när du får ta på dig ansvar. En ovanligt bra onsdag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen kan upplevas som lite stressig. Du har kanske inta så mycket att göra när det gäller dina vanliga arbetsuppgifter, men du vill passa på att hinna med sådant som du brukar göra i vanliga fall men som du inte haft tid med senaste tiden. Kvällen blir social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underlig onsdag där du inser något om dig själv och något om andra. Du är både glad och arg på samma gång den här dagen. Glad att få hjälp från ett oväntat håll, men arg på en släkting som du tycker uppför sig illa.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om vänner och vänskap. Du har tät kontakt med en vän som du saknar och som är bortrest. Det blir en bra dag där er vänskap djupnar och ni börjar berätta hemligheter för varandra. Kvällen bjuder på många olika aktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ganska bestämd av dig och det är oftast bra, men idag skulle du må bättre om du var mer flexibel. Det handlar om att lyssna och ta åt sig och att inte vara så envis. Under kvällen möter du en person som gör dig en tjänst.

Jungfru 23/8-22/9

Den här onsdagen blir bra om satsar på att göra praktiska saker. Du har mycket som du vill hinna med hemma och då gäller det att vara på hugget. Under den här dagen får du möjligheten att vara tillsammans med en vän som inspirerar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du verkar lägga ned en hel del energi på att shoppa den här onsdagen. Du gillaratt fynda och idag lyckas du verkligen göra bra fynd. Under eftermiddagen och kvällen får du chansen att vara i fokus i ett lite udda sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rejält svarsjuk idag och det gör att du pratar strunt om en person som du egentligen gillar. Dina känslor är i kaos och det blir inte bättre av att en vän bekräftar dina misstankar. Ditt stora problem är att du inte erkänner dina känslor och då kan det blir jobbigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här dagen passar du på att ta kontakt med en person som du inte träffar så ofta. Hen finns i dina tankar till och från, men på senaste tiden har du saknat hen en del. Du gör din vän glad och ni bestämmer att ni ska ses.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en högst märklig onsdag. Du råkar ut för flera saker samtidigt. Du blir indragen i ett drama, som du egentligen vill hålla dig utanför. Du får en komplimang av en person som uppenbarligen flirtar med dig och det gör dig ställd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är flexibel i ditt sätt att vara just nu. Du tar dagarna lite som de kommer och därför är du troligtvis ledig eller så är det väldigt lugnt på jobbet. Under den här dagen förbereder du något. Kvällen blir social och trevlig, men inte så sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är förvirrad och ambivalent just nu. Du tror att du har koll på lägget men det sker saker omkring dig som visar på motsatsen. När det gäller känslor är allt ett kaos, du känner dig sliten mellan olika personer och du vet inte ens om du vill ha ett förhållande just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons