Torsdag 28/12

28 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte alls som du planerat. Du räddar upp en situation som annars kunde blivit katastrof och det gör dig till dagens hjälte. Det finns glädje och massor av humor i ditt tecken just nu, men det finns också sorg och saknad.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lång torsdag full av alla möjliga aktiviteter. Under den här dagen har du en hel del att göra och det gäller att du hinner med allt du planerat. På kvällen är du social med vänner eller nära släktingar. Det blir en rolig men jobbig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen bestämmer du dig för att underblåsa en intrig och att få några av dina bekanta att bli förvirrade. Mycket handlar om att du är uttråkad och då skapar du drama omkring dig för att det ska hända något.

Kräftan 21/6-22/7

Du är osäker på mycket just nu i ditt liv och det gör att du pendlar i dina känslor. Ena dagen är du ditt vanliga lättsamma jag igen som ingen kan motstå. Andra dagar känner du dig lite nere och då har du en del mörka tankar som du inte är så stolt över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara effektiv så att du får möjlighet att vara lite ledig senare på dagen. Du är kanske inte lika organiserad som en Jungfru, men du lånar en influens från det tecknet och det gör att du faktiskt lyckas skapa en viss ordning i kaoset.

Jungfru 23/8-22/9

Ingen bryr sig om att lyssna på dina råd idag och det irriterar dig. Kanske främst för att du vet att när din vän begår ett misstag, som hen enkelt kunde parera om hen lyssnat på dig, så är det dig hen vänder sig till för att få råd.

Vågen 23/9-22/10

Att vara arg hjälper knappast dig idag. Hela den här konflikten som irriterar dig är egentligen överspelad så det är dags för dig att släppa taget och gå vidare. Du brukar vara bra på att släppa taget, men inte i just det här fallet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig förrådd av en vän och det gör dig arg. Du tycker att hen har gått bakom din rygg fast du egentligen vet att hen kanske inte gjort så stort fel. Mycket i den här härvan handlar om känslor och då agerar man inte alltid rationellt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ifrågasätter en auktoritet idag. Det kan vara en äldre släkting med stort inflytande eller en chef. Ditt problem är att du tyckeratt den här personen agerar ogenomtänkt och förhastat vilket får dig att slå bakut.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir riktigt mysig. Stora delar av den här dagen spenderar du med en vän som du inte ser så ofta som du skulle vilja. Du inser hur mycket du har saknat hen och hur roligt ni har när ni väl är tillsammans. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket som du ska klara av den här dagen även om tempot på jobbet i övrigt är lågt. Du har en del saker som bör avslutas innan nyår och det är saker som du skjutit upp på grund av tidsbrist. På kvällen är du väldigt trött.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns några personer som försöker att komma dig nära just nu, men du är bara villig att släppa in dem till en viss del. Här är du lite som jordtecknen, du har de vänner du litar på och alla andra räknar du mer som bekanta än som vänner.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons