Fredag 29/12

29 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte ska blir arg idag, men ditt humör är inte alltid lätt att kontrollera. Det verkar röra sig om en kamp eller tävling av något slag och när det kommer till tävlingar så är du har du tävlingsskalle och avskyr att förlora.

Oxen 20/4-20/5

Idag passar du på att vara både nyttig och lite social på samma gång. Du arbetar med saker som du tycker är roliga samtidigt som du inte vill missa det senaste skvallret som dina kollegor bjuder på. Det har uppenbarligen varit en intressant julhelg.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du social, charmig och oemotståndlig vilket du vet om. Det finns en massa glädje och sprallighet i ditt tecken just nu som gör dig extra svårt att motstå. På kvällen gåt du gärna ut tillsammans med dina vänner.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att samla ihop sig och om att hitta ett lagom jobbigt sätt att förklara för en vän att hen måste försöka att fokusera mer. Det här är inget du vill göra för att du vet att din vän blir ledsen, samtidigt så känner du att du måste vara ärlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här fredagen. Om du är ledig så passar du på att roa dig med blandade aktiviteter redan från morgonen. Det finns massor av positiv energi i ditt tecken den här fredagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du går igenom hur mycket du spenderat den här julen idag och det blir kanske inte en så rolig överraskning. Här gäller det att försöka göra upp en bra sparplan inför våren eftersom du gärna vill resa bort senare under året eller i sommar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel del stress i ditt tecken idag. Du verkar jobba på i ett högt tempo för att hinna med. Du vill inte missa något viktigt den här fredagen. På kvällen träffar du vänner och passar på att roa dig lite. Du behöver koppla bort jobbet när du är ledig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag pratar du mycket med en vän. Du vill få bekräftat att dina misstankar är sanna, men din vän håller inte med vilket gör dig irriterad. Kanske borde du rannsaka dig själv. Det kan vara så att du överreagerar i just det här fallet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant fredag där du får mycket gjort. Du vill gärna kombinera olika måsten med lite roligare uppgifter så att det blir en omväxlande dag. Kvällen handlar främst om vänner och om att våga släppa loss.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag planerar du att göra så lite som möjligt, men det blir inte alls så som du tänkt dig. Några vänner vill träffa dig och du har svårt att säga nej. Det blir en fantastiskt rolig kväll full av invecklade intriger och en hel del drama. En komplimang gör dig förvånad, glad och lite ställd på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att tänka praktiskt och det är inte alltid din starkaste sida. Du är kreativ och nyskapande som person vilket gör att du ofta upplever att saker som är logiska är lite tråkiga. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en förväntan och en tvekan i ditt tecken på samma gång. Du vet verkligen inte vad du vill just nu. När det gäller kärleken är du väldigt kluven, du flirtar med många på samma gång men frågan är om ditt hjärta inte klappar lite starkare för en viss person ändå.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons