Lördag 30/12

30 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir ganska långtråkig på dagen. Du verkar vara i ett sammanhang där du får vänta en hel del på att saker ska komma igång. Här gäller det att ha tålamod vilket inte är din starkaste sida. Kvällen blir i alla fall riktigt bra.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du hand om dig själv. Du tycker att det är roligt att blir lite extra fin till nyår. Som singel har du höga förväntningar på den här dagen, men saker går inte riktigt som planerat. En person som du verkligen vill träffa ställer in ert möte i sista minuten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en envishet över ditt tecken som inte brukar finnas i Tvillingen. Du har lånat de här dragen från jord och det hjälper dig att fullfölja en plan som du har fast du stöter på problem. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du extra ivrig för att du har möjligheten att få träffa en person som du inte sett på ett tag. Du tycker verkligen om den här vännen, men på senaste tiden har ni inte haft möjlighet att umgås lika mycket som ni brukade göra. Det blir en underbar lördag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar en sak i taget den här lördagen. För dig finns det ingen anledning att stressa. Du tänker praktiskt och du jobbar mycket på detaljer. Kanske förbereder du för att ha en fest hemma. Kvällen blir lagom social.

Jungfru 23/8-22/9

Idag passar du på att fixa det sista inför nyår. Det kan vara allt från kläder till mat. Det viktigaste för dig är att du hittar det du vill ha till ett förmånligt pris. Den här dagen kretsar kring fynd av olika slag. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Att vara snabb är inte riktigt din grej idag. Du försöker att vara effektiv, men det blir inte alls särskilt bra. Låt din kreativitet flöda istället. Månen förstärker den sidan hos dig och du kan verkligen göra inspirerande saker just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har planerat något ihop med en vän idag, men av olika anledningar så blir den här aktiviteten inställd. Du satsar på att ta det lugnt och att förbereda inför morgondagen. Det finns en person som du vill imponera på och därför ser du till att bli så snygg som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är dina tankar långt borta. Du flyr in i dagdrömmen och undviker allt praktiskt. Den här dagen passar också bra att ägna åt en hobby, särskilt om det är en fysiskt ansträngande hobby som kräver en hel del koncentration.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här lördagen spenderar du med dina vänner. Det blir en lättsam och social dag där du passar på att bara ha roligt och inte fundera så mycket över morgondagen. En vän avslöjar en hemlighet för dig som gör dig lite ställd. Det här var du verkligen inte beredd på just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att uträtta en del ärenden idag och att ägna dig åt en hobby. Det finns några saker som du måste hinna med den här lördagen, men i övrigt kan du göra precis som du vill. På kvällen firar du något speciellt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag känner du att du måste bekänna färg innan det här dramat utvecklas utanför din kontroll. Du vet att det kommer att bli en del personer som blir sårade, samtidigt så måste du välja det som är rätt för dig. Kvällen handlar om närhet och om värme.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons