Söndag 31/12

31 dec, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen kretsar kring aktivitet och en hel del fysisk rörelse. Du verkar fullfölja en plan som du har och den planen är väldigt ambitiös. På kvällen vill du vara med vänner och skåla in det nya året. Ett år som du har höga förväntningar på.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tar du det lugnt och fixar dig själv en hel del. Det blir en rolig dag där fokus ligger på det extravagant och lyxiga. På kvällen är det fest och glamour som gäller. Du skiner verkligen som den stjärna du är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Nyår betyder mer än bara fest för dig. Det blir en nystart på många sätt i ditt liv. Redan på dagen börjar du planera din kommande framtid. Det verkar som om nyårfirandet handlar till lika stor del om att knyta kontakter som att ha kul.

Kräftan 21/6-22/7

Idag passar du verkligen på. Du öppnar upp dig på et sätt som du inte brukar göra samtidigt som du vill ha ärliga svar. Det har varit mycket grubbel och funderingar i ditt tecken och nu vill du få klarhet i allt. På kvällen firar du gärna både med familj och med vänner. Det blir en trevlig kväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter verkligen av den här dagen som andas glamour glitter och nöjen. Redan från att du vaknar försöker du lyxa lite extra. Oavsett om du unnar du en lyxig brunch, kör ett hemma SPA eller fikar med vännerna på ett mysigt café så handlar allt om att förbereda sig inför firandet ikväll.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra avslutning på det här året. Det har varit ett år som har inneburit stora förändringar för dig, men nu när alla pusselbitar är på plats så känner du dig ovanligt lätt om hjärtat. Kvällen blir precis så som du vill att den ska bli.

Vågen 23/9-22/10

Idag unnar du dig lite extra. Det blir en rolig dag som kantas av lyx och flärd. Du är social, charmig och svårt att motstå, som singel kan det här vara kvällen då du möter någon att starta 2018 med. Det blir en riktigt lyckad avslutning på året.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter verkligen av årets sista dag från början till slut. För dig handlar den här dagen om traditioner, nästan i större utsträckning än julen. Oavsett om du firar med vänner eller familjen så följer firandet ett visst spår. På kvällen finns det risk att du blir lite väl öppen mot en viss person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du mycket att förbereda inför kvällen. Oavsett om du har fest själv eller är bortbjuden så är dina ambitioner väldigt höga det här nyåret. Det blir också en fest som glittrar långt in på småtimmarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag firar du sista dagen på ett väldigt bra år och du önskar att 2018 blir lika roligt. Det här är en dag då många sanningar avslöjas och många personer lättarsitt hjärta. Det blir lite av en turbulent kväll, men som glittrar på ett oemotståndligt sätt. Du kan bli riktigt förälskad den här kvällen för den bjuder på magi.

Vattumannen 20/1-18/2

För dig handlar dagen om att hinna med en del saker som du inte hunnit med i veckan. Det blir rolig och fullspäckad dag där du varvar nöjen med praktiska uppgifter. Kvällen handlar om fest och om att njuta av god mat och att umgås med dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Det här nyåret väljer du att tillbringa med din närmaste familj och några av dina vänner. Det har varit en del dramatik i ditt liv den senaste tiden och nu vill du bara slappna av och ha kul. Som singel är det den första person som du tänker på under tolvslaget som kommer att betyda mest för dig 2018.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons