Måndag 1/1

01 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar tag i saker i hemmet idag. Det kan vara småsaker som du vill få ordning på, eller städning efter gårdagen. Det viktiga för dig är att hålla dig aktiv den här måndagen annars kommer du sova bort nästan hela dagen.

Oxen 20/4-20/5

För dig är den första dagen 2018 en helt ny start på många sätt. Du fokuserar på att göra saker inomhus idag. Det kan vara att du förbereder en resa eller så pysslar du med en hobby. Det blir en trevlig och lagom social dag för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Nyårsdagen blir en utomhusdag när du väl kommit upp ur sängen. Den friska luften får dig att tänka klart och du börjar med att analysera dina problem och din närmaste framtid. Den här dagen handlar om att planera.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite rädd att du begått ett misstag under kvällen igår, men det visar sig att din ärlighet blir belönad. Du inser att din uppriktighet i just det här fallet faktiskt skapade en ny plattform för din relation till en viss person. Nu vänder ni blad tillsammans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt seg den här dagen. Från början har du massor av planer på vad du ska hitta på, men det slutar med att du inte gör så mycket alls. Du håller dig inomhus, gärna med sällskap av en bra film, massor av mat och en hel del kall dricka.

Jungfru 23/8-22/9

Idag lyssnar du mycket på en äldre släkting som har djupa funderingar. Du inser att du inte vet så mycket om den här personen trots att du känt hen hel ditt liv. Idag får du höra historier som både förvånar dig och får dig att inse vilken otroligt intelligent person du pratar med.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir livlig och rolig. Oavsett vilket skick du startar dagen i så kommer du snabbt i form med hjälp av lite god frukost, en hel del kaffe och ivriga vänner som vill aktivera sig. Det blir en dag kantad av skratt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är första dagen som du inser att du inte kommer att träffa en vän på ett bra tag. Din vän ska åka bort och du blir kvar i kylan här. Dagen ägnar du åt att messa och prata med din vän. Har du möjlighet så träffas ni en sista gång innan hen reser iväg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och aktiv första dag på året. Allt känns krispigt, fräscht och lovande. Du njuter verkligen av att vara ledig oavsett om du tillbringar dagen utomhus med snölekar eller inomhus med varm choklad och skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen har något förväntansfullt över sig. Du längtar väldigt mycket efter något eller någon den här dagen. Kvällen blir rolig och romantisk. Är du nyförälskad så upptar kärleken dina tankar väldigt mycket just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du tag i praktiska saker. Du tycker att det är kul att aktivera dig efter en lång period där du inte har gjort så mycket. Oavsett om du ägnar dig åt en hobby eller gör något hemma så går dagen fort. Kvällen handlar om att fatt vissa beslut som rör framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är in den som drar dig för att säga det du tycker oavsett om det är passande eller inte. Idag hoppar det en del grodor ur din mun och du råkar såra en person som du egentligen tycker om, men som har en tendens att irritera dig. Be om ursäkt om du känner att du gjort fel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons