Tisdag 2/1

02 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På tisdagen händer det något som förändrar din syn på saker och ting. Det blir en nytändning på ett sätt och det behöver du efter en periodvis jobbig höst. Du känner en tilltro till framtiden och du njuter verkligen av den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en resa, antingen fysisk eller mental. Det kommer att ta tid innan du är framme och du går igenom en hel del känslor på vägen. Dagen blir intressant, nydanande och utvecklande. Du lär känna nya människor som tilltalar dig på ett positivt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att våga vara unik. Du brukar inte ha något emot att sticka ut, men idag är det extra viktigt att synas och märkas. Du kan förändra mycket inför den här våren om du bara är lite flexibel och på hugget.

Kräftan 21/6-22/7

Din kraft ligger i din övertygelse. När du verkligen tro på något så kan inget förändra din syn på saken. Så är fallet idag, du tror stenhårt på att bygga på en relation oavsett vilka problem du stöter på och din partner kan inte annat än att hålla med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite försiktig med vad du säger till en chef idag. Tidigare har du fått höra att du gjort en hel del fel och nu vill du inte ge den här personen ytterligare skäl att kritisera dig. Kvällen handlar om att visa respekt för de äldre.

Jungfru 23/8-22/9

Du är fantasifull, positiv och glad idag. Det finns något kreativt över ditt tecken just nu som gör att du svämmar över av goda idéer. Kvällen handlar om att göra små, men praktiska insatser i hemmet. Du vill få ordning efter helgerna.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och varierande tisdag där du får möjlighet att visa upp dina talanger inom ett speciellt område. Just nu gillar du uppmärksamhet och du säker dig gärna till situationer där du hörs och syns. Kvällen handlar om personliga relationer.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen passar du på att mysa hemma. Har du möjlighet så bäddar du ned tillsammans med en bra film och massor av godis. Måste du jobba så gör du så lite som möjligt. Du känner dig inte särskilt entusiastisk idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och annorlunda tisdag där du får möjlighet att testa på lite nya saker. Efter alla helger känner du att det är roligt att få röra på dig lite. Kvällen handlar om att ändra på fördomar och att våga vara sig själv i alla lägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir ett äventyr från början till slut. Du testar saker du aldrig testat tidigare och du tycker att livet är väldigt intressant just nu. Under dagen kan det bli en del väntande, men de är inget som du tycker är jobbigt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns massor av energi i ditt horoskop. Du vill testa nya idéer och du är väldigt innovativ på ett bra sätt idag. Under den här tisdagen får du höra nyheter som gör dig riktigt glad. Det här är något som är värt att fira.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du inte lyckas i alla sammanhang, men det hindrar dig inte att försöka lite extra idag. Du har något som du vill göra och det medför en viss risk som du är beredd att ta. Under dagen får du höra om en vän som behöver hjälp.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons