Onsdag 3/1

03 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen har en hel del nöjen att bjuda på. Du passar på att njuta ordentligt av att få tid att umgås med dina vänner/kollegor. Under den här dagen tar du risker när det gäller pengar. Du borde vara lite mer försiktig med dina utgifter.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att njuta av nya miljöer eller testa på nya utmaningar. Det blir en rik dag fylld av oväntade upplevelser. Under eftermiddagen unnar du dig något riktigt lyxigt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här onsdagen passar du på att testa dina gränser i olika sammanhang. Det blir en intressant dag där du lär dig mycket om vad du själv tål och vad du själv kan prestera. Arbetsmässigt finns det en risk att du misslyckas med en uppgift som egentligen är lite för avancerad för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du får nog av en person som inkräktar på din integritet idag. Du anser att hen har gått för långt, men hen fortsätter att tänja på gränserna. Under eftermiddag kommer droppen som får bägaren att rinna över och risken är stor att du får ett utbrott.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar naturlagarna på mer än ett sätt idag. För dig finns det inga risker, du tycker att det är roligt att chansa. Under eftermiddagen får en chef en nyhet som hen vill dela med sig av. Kvällen handlar om att bara varva ned.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som oftast är väldigt praktisk och nästan alltid tänker rationellt. Idag slås din logik omkull av känslor och du får uppleva hur det är att tänka med hjärtat snarare än med hjärnan. Du inser att du fattar en hel del dumma beslut, men du kan helt enkelt inte låta bli.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir kanske inte så rolig, men du får mycket gjort och du känner dig nöjd med dig själv. Ibland är det skönt att bara köra på i ett högt tempo och inte tänka så mycket. Kvällen bjuder på varierade aktiviteter som närmast förknippas med sport eller träning.

Skorpionen 23/10-21-11

Att vara först är inget som intresserar dig idag. Du fördrar att låta andra visa vägen och på så sätt spara energi. Du är trött efter alla helgerna och du orkar inte överanstränga dig så mycket på jobbet. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en hel del att göra idag, men inte riktigt energi nog att genomföra alla uppgifter på ett bra sätt. Ditt horoskop varnar för att du är hängig, men största sannorlikhet är det en förkylning på gång. Överansträng dig inte utan ta en sak i taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att har lyckats med något väldigt unik och du är riktigt stolt över dig själv. Det är inte ofta du chansar så mycket som du gjort den här dagen, men din magkänsla visar sig vara helt rätt och där av det utmärkta resultatet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har möjlighet att ordna med en överraskning till någon som du tycker om idag och du tar chansen. Det blir en riktigt lyckat och din vän känner sig verkligen uppskattad. Under eftermiddagen testar du på en ny hobby eller liknande.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inte många som skulle vara så frispråkiga som du är idag. Du vågar verkligen säga ditt hjärtas mening utan att vara rädd för vare sig konsekvenser eller att stampa på några ömma tår. Kvällen handlar om att sluta ett förbund.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons