Torsdag 4/1

04 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant torsdag då du upptäcker något om dig själv och något om någon annan. Du inser att du kommer att lyckas med dina planer om du bara har tålamod och betar av en sak i taget. Tålamod är tyvärr inte din största talang.

Oxen 20/4-20/5

Du har kommit in i en lugnare fas av ditt liv och det passar dig bra. Det har varit stressigt den senaste tiden och nu behöver du få varva ned. Du undviker allt som har med konflikter och drama att göra. För dig är det skönt att bara få ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu är du inne i en period då du säger och gör saker som kan uppfattas som provocerande fast det inte är menat så. Här gäller det att försök komma till botten med vem det är som sprider rykten om dig och får dig att framstå så provokativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte intresserad av en ursäkt du vill bara gå vidare. Du vet att du är känslig och att du ofta överreagerar, samtidigt har du svårt att kontrolera dig särskilt när Månen påverkar dig så mycket som den gör just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del eftertanke i ditt horoskop den här dagen. Det handlar mest om att du funderar över framtiden och över vad den har att bjuda på. Under eftermiddagen får du möjlighet att hjälpa en vän som hamnat i trångmål.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ivrig att komma igång den här torsdagen. Efter alla helger så känns det skönt att få tillbaka lite vardag i livet igen. Under eftermiddagen kan ett rykte om en chef väcka ditt intresse. Kvällen handlar om att mysa.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska försiktig med vad du säger och till vem du säger saker ändå tycks en hemlighet ha spridit sig. Du undrar vem det är som pratat bredvid mun, men alla dina vänner försäkrar att de är oskyldiga. Det kan vara någon som har tjuvlyssnat när du haft en privat konversation.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inseratt du är ganska lätta att dupera och det irriterar dig. En vän har fått dig att tycka illa om en person som du egentligen gillar bara för att hen ogillar den här personen. Du måste försöka att skilja på dina och på andras känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som drar dig undan när det kommer till att argumentera. Tvärtom lever du upp när du får slåss verbalt för något du tror på. Under eftermiddagen händer det något som gör dig glad men lite generad på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Du måste försöka att inte blanda dig i en konflikt som du inte har med att göra. Visst tycker du om båda människorna som bråkar, men de kan gott och väl reda ut den här osämjan själva. I övrigt en underbart lat dag där tonvikten ligger på lyx.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här torsdagen passar du på att utöva ett intresse som du har. Det blir en lugn och skön dag oavsett om du är på jobbet eller är ledig. Du unnar dig något som du har gått och funderat på en längre tid. Du tycker att du förtjänar lite lyx.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som man kan lita på i alla väder, det märker en vän av idag. När hen mår dåligt finns du där och stöttar med både en kram och massor av goda råd. I övrigt en ganska rolig dag även om du saknar någon som är bortrest.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons