Fredag 5/1

05 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Dagen börjar bra och slutar bättre. Du får massor av uppmärksamhet och det gillar du. Du känner dig viktig vilket stärker ditt självförtroende. En beundrare hör av sig och vill att ni ska ses, men du försöker undvika hen så gott du kan.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att vila och ta det lugnt. Oavsett om du arbetar eller är ledig så är tempot lågt och du kan göra saker i din egen takt. Kvällen bjuder på ett härligt mys med god mat och många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en livsglädje i ditt horoskop idag. Du njuter verkligen av den här dagen från morgon till kväll. Stöter du på problem så tar du tag i dem med hjälp av din humor och din allmänna positiva inställning. Kvällen bjuder på fest.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig. Du får ett besked som du inte vågat hoppats på och nu känns det mesta i ditt liv bättre. Du har massor av energi och charm vilket gör dig attraktiv. Räkna med både uppskattande blickar och en hel del flirtande idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan när du märker att du skapar irritation hos en äldre släkting. Ni har länge haft svårt att dra jämt, men nu är det verkligen jobbigt. Den här konflikten är en konflikt som inte är uttalad därför är den extra känslig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att lova saker och att uppfylla löften. Det blir en berikande dag där fokus ligger på lojalitet och vänskap. Kvällen handlar om att ha roligt oavsett om du myser hemma eller går ut med vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är inte den som gillar konflikter, men ibland är en konflikt den enda vägen att lösa ett problem. Det fungerar inte att gå omkring och tiga ihjäl saker. Under den här dagen stöter du på en person som få dig att tappa fattningen. Du är inte van vid så här karismatiska individer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att vara alert och ta hand om de små sakerna. Du har mycket på gång i ditt liv just nu så det kan vara extra skönt att bara fokusera på detaljer ett tag. Under dagen får du höra något om en vän, du bestämmer dig för att fråga hen rakt ut istället för att döma din vän ohörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska knasig dag eftersom inget går som det ska men resultatet blir ändå bättre än förväntat. Under dagen möter du en person med en gedigen kunskap som imponerar mycket på dig. Kvällen handlar om att ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns inga måste idag. Du njuter verkligen i fulla drag. Visst finns det någon du saknar, men inte mer än att du kan ha kul ändå. Dagen handlar om att knyta kontakter och träffa nya människor. Du trivs bra med ditt liv just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du upptäcker en hel del saker. Du märker att en kollega har gått bakom ryggen på dig, men som tur är finns det lojala arbetskamrater som talar om sanningen för dig. Kvällen blir riktigt festlig och rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig förvirrad just nu. Det finns mycket känslor i ditt tecken, men det som gör dig mest sliten är de känslor som du inte vill kännas vid. Du inser sakta men säkert att du håller på att falla för en person som du inte vill falla för.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons