Lördag 6/1

06 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant lördag där du får träffa nya människor och lära dig nya saker. Under dagen händer det något som får dig att omvärdera din närmaste framtid. Du inser att du är bra på något och att du bör utveckla den här sidan hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant dag där fokus ligger på att må bra. Du tar hand om dig själv och skämmer bort dig lite extra den här lördagen. Som singel flirtar du gärna just nu. Även om du har en partner kan det vara frestande att flirta lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara förnuftig och om att inte chansa för mycket. Du brukar kunna göra rätt vilda gissningar, men nu är det bra om du använder huvudet istället för hjärtat. En konflikt i hemmet gör dig upprörd.

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir rolig och kreativ. Du har många järn i elden den här dagen och det gynnar dig på bästa tänkbara sött. Under dagen får du möjlighet att visa en person som du står nära precis hur mycket hen betyder för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara driftig och inte blir oroad när du upptäcker att du har mer att göra än du förväntat dig. Under den här lördagen får du goda råd och tips av en granne eller vän. Kvällen blir intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Visa vägen så får du möjlighet att vara i en ledande roll. Du har så mycket bra idéer, men det är sällan du luftar dem. Kvällen handlar om att visa respekt och att vara ömsint mot en vän eller släkting. Det blir en sen kväll.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga om och men just nu det finns bara tuta och kör. Tänk på det när du tvekar idag. Du har en tendens att bli obeslutsam och då missa du bra möjligheter. En vän hoppar in i ett projekt som du påbörjat och det avlastar dig en hel del.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir systematiskt utsatt för en hel del provokation idag. Det handlar om starka känslor både hos dig och hos en vän. Under den här dagen har du svårt att acceptera att ni inte tycker samma sak. Ni brukar i regel alltid ha samma typ av känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är ganska mycket att ta ställning till den här lördagen. Du har många funderingar som behöver ventileras både med vänner och med familjen. I övrigt en produktiv dag med många fina resultat. Kvällen handlar om att våga.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite förvånad idag. En person som du trodde var ute ur ditt liv tar plötsligt kontakt med dig och det blir både överraskande och en smula chockerande. Minnena kommer rusande tillbaka och du är inte riktigt säker på hur du vill göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många roliga saker att ägna sig åt den här lördagen. Passa på och njut ordentligt. Under dagen får du chansen att visa vem du är i ett mer officiellt sammanhang. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt osäker på dina känslor just nu. Du tror att du vet vad du vill, men när du väl får det du vill ha så blir det inte som du tänkt dig. Din ambivalens handlar om att du inte erkänner dina känslor och tankar ens för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons