Söndag 7/1

07 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är det bra om du reflekterar över din framtid. Du har fått nya verktyg att jobba med och det kan förändra synen på vissa saker i din vardag. Under den här dagen tar du kontakt med en vän som du saknar mycket.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga måsten just nu bara njuta och finnas till. Du är ovanligt harmonisk i ditt liv och det märks på ditt sätt att bemöta allt från konflikter till problem. Kvällen bli ovanligt lyxig. Du får verkligen möjlighet att vara extravagant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här söndagen passar du på att vila upp dig både fysiskt och psykiskt. Det har varit en tuff period under hösten och nu tar tröttheten ut sin rätt. Glöm inte att höra av dig till en släkting som du lovat att ringa eller messa till.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något trånande över ditt tecken. Det är en längtan efter kärleken och efter en person som du tycker om. Även om du har ett förhållande finns det en saknad efter något. Du vill uppleva den perfekta passionen men vardagen gör kärleken lite slentrianmässig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar för dig idag och du trivs verkligen med det. Under den här söndagen får du flera fina komplimanger som gör dig på gott humör. Kvällen handlar om att visa vem du är och att våga öppna upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är oroad att du har fattat fel beslut, men ha tilltro till dig själv. Du kommer att inse hur rätt du har ju längre tiden går och då kommer du vara glad att du höll fast vid det här beslutet. Kvällen handlar om att vara flexibel.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och utvecklande söndag där du testar nya saker och vågar sticka ut mer än vanligt. Du vet att du inte är den bästa på det du gör, men det finns få som går in så med hjärta och med entusiasm som du gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Inte för att du bryr dig, men när en vän går emot allt hon har lovat så blir du upprörd på allvar. Du håller masken utåt, men inombords så kokar du. Kvällen blir omtumlande när ett samtal från en vän avslöjar en hemlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte den som tar på dig jobb i onödan och det märks idag. Det är inte det att du är lat, du vet att du kommer få lida längre fram om du inte vilar upp dig ordentligt idag. Kvällen blir annorlunda och kreativ.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härlig söndag som bjuder på det bästa av det bästa. Under den här dagen får du möjligheten att lära känna ett gäng härliga människor. Du har så roligt att du glömmer bort tiden och risken är stor att du missar ett förbestämt möte.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om att försök och om att lyckas. Du har kämpat så hårt för att uppnå vissa av dina mål, och nu när du har gjort det är du stolt över dig själv. Under den här eftermiddagen får du möjlighet att visa upp dina talanger.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget som du ångrar idag. Du kanske har varit lite väl öppen med dina tankar, men nu när du har varit det så känns allt enklare. Du är trött på att gå som katten runt het gröt. Nu vill du bara få ett svar på dina frågor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons