Måndag 8/1

08 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en del att göra den här måndagen. Det har varit en lugn period där du insett vad som är viktigt i ditt liv och det här blir första dagen gången på länge som du visar dina ambitioner både privat och på jobbet. Det blir en intensiv dag.

Oxen 20/4-20/5

Idag har du mycket inplanerat så det gäller att du håller tiderna. Det blir en intressant och lärorik dag där du känner att du får möjligheten att utvecklas och växa. En intressant fråga dyker upp den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite orolig att inte räcka till just nu. Du anstränger dig för att visa att du är den man ska räkna med både privat och på jobbet. Ibland anstränger du dig lite väl mycket, försök att slappna av och bara vara dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du gör en trist upptäckt den här måndagen. Du har längtat efter att träffa en vän eller kollega efter en tids frånvaro men nu upptäcker du att personen ifråga inte är där och det tar musten ur dig. Just nu är hen det som får dig att vilja gå till jobbet på mornarna. Du är allmänt less på allt annat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett driv och en härlig ambition i ditt tecken som går igenom i det mesta du gör. Du vill vara en del av ett arbetslag, men den här måndagen känner du att du inte riktigt får komma med i gänget. Det här hänt så mycket den senaste tiden att du känner att du inte riktigt passar in.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och ambitiös måndag där du startar upp ett flertal projekt som har fått växa fram under julen. Du har funderat en del på jobbet även om du har varit ledig och nu är du ivrig att komma igång på fullt tempo igen.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig undan lite idag. Du behöver få vara ensam och tänka. Det har skett något som har gjort att du behöver omvärdera vissa saker i ditt liv. Under den här måndagen fattar du ett avgörande beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du ivrig att komma igång igen efter alla helger. Det finns vissa personer som du verkligen längtar efter att få träffa igen. Det blir en intressant måndag, men den utvecklas inte i den riktning du vill att den ska göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något ivrigt och längtande över ditt tecken just nu. Du har en dröm som du vill uppfylla och idag är en bra dag att börja förverkliga den. Oavsett om din dröm rör ditt privatliv eller ditt arbete så känner du dig redo för en förändring.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att komma till insikt om vissa saker i ditt liv. Du planerar mycket för framtiden den här dagen. Det kan vara allt från små till stora projekt. Du behöver också få tid till att röra på dig. Allt stillasittande under helgerna har gjort dig rastlös.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra, annorlunda och utvecklande måndag. Du måste jobba lite på ett projekt som du startat upp, men i övrigt är tempot lågt. Du funderar mycket just nu, både över dig själv och över din framtid. Under kvällen möter du en person som får dig att inse något om dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att slappna av och bara ta det lugnt. Även om tempot på jobbet är behagligt som tenderar du att dra igång alla möjliga projekt för att du känner dig en aningen rastlös. Det bästa vore om du gjorde en sak i taget och avslutade den innan du påbörjar nästa projekt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons