Onsdag 10/1

10 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv onsdag där du råkar i gräl med en kollega. Hen har en tendens att irritera dig eftersom hen mellan varven blir lite efterhängsen. Även om du tycker om den här personen så föredrar du hen i små portioner.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar om att återupptäcka den okända och att våga chansa. Det blir en härlig dag där du får friheten att agera helt efter eget huvud och inte nog med det, dina idéer blir uppskattade. Kvällen blir över förväntan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något lite avvaktande över den här onsdagen. Du har hoppats att saker så gå din väg, men nu, med facit i handen så inser du att du varit lite väl optimistisk. Du måste jobba lite till på att förverkliga din dröm.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen bygger mycket på rutinarbete och på att hålla sig alert. Det blir en ganska medioker dag som inte bjuder på några direkta överraskningar. I hemlighet dagdrömmer du om något eller någon som just nu är utom räckhåll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det hjälper inte att sätta sig på höga hästar idag. Du har inte alltid rätt även om det känns jobbigt att erkänna det. Idag ska du vara den som är den mer vuxna av er två i den här konflikten. Visa att du inte bara kan kompromissa, du kan även be om ursäkt.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du pröva på nya uppgifter som både gör dig uppspelt och lite osäker på samma gång. Det här ligger utanför ditt vanliga område och det gör att du kan känna dig en smula obekväm, men det går snart över.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen får du uppgifter som du tycker är lite under din kompitens. Visst det här är något som många kan göra, men du gör det både bättre och snabbare än de flesta. Din chef vet att du kan göra den här uppgiften i sömnen. Kvällen handlar om att lyssna på en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag flirtar du väldigt mycket med en kollega. Hen ler och ser glad ut, men blir egentligen lite obekväm av all uppmärksamhet. Du är inte intresserad av den här personen utan du försöker göra en tredje part irriterad. Din plan går inte riktigt som du tänkt dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga måsten idag och det gillar du. Du har en lång dag med massor av olika uppgifter, men du kan välja både vad och när du vill utföra de här uppdragen. Under eftermiddagen tar en äldre släkting kontakt med dig i en fråga rörande ekonomi.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir underbar i alla fall för Stenbockar födda i mitten av tecknet. Den här dagen handlar om att uppleva saker och om att njuta av nuet. Under den här dagen finns det goda chanser att lära känna nya intressanta personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på att du inte får som du vill i ett visst sammanhang. Du vet att ibland måste man kompromissa, du är bara inte särskilt bra på det. Kvällen blir roligare. Då ägnar du dig åt en favoritsysselsättning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en idé, men det blir inte riktigt så som du tänkt dig. Du spelar inte dina kort på rätt sätt och det märker du av idag. Dina långsiktiga planer rinner ut i sanden och kvar står du med en hel del dåliga val som du gjort på sista tiden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons