Torsdag 11/1

10 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Torsdagen bjuder på oväntade upplevelser och en hel del bråk. Vanligtvis kan en konflikt upplevas som obehaglig, men i ditt fall tycker du snarare att den är uppfriskande och roligt. Du gillar när det händer saker.

Oxen 20/4-20/5

Under den här dagen får du möjlighet att leva ut en dröm. Det blir en magiskt härlig dag där du njuter från morgon till sen kväll. Som singel kan det finnas lite romantik i ditt liv just nu. På kvällen blir du flitigt uppvaktad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underlig men rolig torsdag. Du siktar in dig på ett mål, men når ett helt annat. Det blir lite av en lyckträff för din del. Under eftermiddagen får du beröm av en uppsatt chef. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du inte på topphumör. Du känner dig trött och omotiverad. Det enda du vill den här dagen är att spendera tid hemma tillsammans med en bra film och massor av godis. Har den visionen i huvudet när jobbet känns motigt. Kvällen blir väldigt mysig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger emot en person som du inte borde säga emot. Det handlar inte bara om att ha respekt, utan även om att inse att hens erfarenhet är betydligt större än din och det bästa du kan göra är att lära av den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, men lite stressig. Som vanligt har du många järn i elden och det känns som om allt håller på att rämna. När det är som mest att göra kommer plötsligt en kollega till din undsättning och då går allt så mycket bättre.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något vågat över ditt tecken som inte brukar finnas där. Normalt sett är Vågen ganska försiktig av sig och fattar ogärna beslut. Idag är det precis tvärtom, du fattar beslut utan att blinka och de beslut du tar är väldigt modiga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hamnar i ett gräl utan att veta riktigt hur det går till. Du känner dig högts osäker på mycket just nu och därför blir du lite tvär i tonen och det kan skapa konflikter. Under eftermiddagen och kvällen passar du på att undersöka om ett rykte du hört är sant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen handlar om att vara praktisk och att göra saker med händerna snarare än att utföra teoretiska uppgifter. Det här passar dig utmärkt eftersom du är en person som gillaratt jobba handgripligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir lugn och harmonisk. Du befinner dig på en bra plats i livet just nu och inget kan störa din sinnesfrid. Du får höra om en konflikt mellan två av dina vänner, men du väljer att förbli neutral och hålla dig utanför det här bråket. Kvällen blir överraskande rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Under dagen passar du på att tänja lite på vissa gränser. Du tycker det är kul att vara våghalsig, även om du håller dig på den säkrare sidan av gränsen. Under dagen får du möjlighet att imponera på en ny bekant eller en kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland är du lite väl optimistisk och det är du idag. Du hoppas på att dina problem ska reda ut sig själva, men det hjälper inte att stoppa huvudet i sanden, du måste själv ta tag i den här härvan och börja nysta. Här gäller det att ha en klar målbild.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons