Fredag 12/1

11 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir den absolut bästa dagen den här veckan för din del. Den bjuder på fest och på ett farväl av en vän som du kommer att separeras ifrån en tid. Det blir en rolig dag en magisk kväll. Du känner att du äntligen har hittat dit du vill i livet.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något förväntansfullt och samtidigt lite sorgligt över den här dagen. Det blir en underhållande dag där det händer massor av saker samtidigt som du vet att det är både ett avslut och en ny början. Kvällen handlar om vänskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lita på dina vänner just nu. Ingen har egentligen svikit ditt för troende, men du känner ändå inte att du kan lita på någon till hundra procent, det här är en känsla som snart kommer att gå över så det gäller bara att härda ut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något drömskt över ditt tecken idag. Du längtar väldigt mycket efter något eller någon vilket gör att du har svårt att fokusera på nuet. Kanske är din dröm snart på väg att gå i uppfyllelse för det finns även en förväntan och en glädje i ditt horoskop idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt rak i vad du tycker och tänker och det är nästan alltid bra, men just idag skulle du kanske må bättre av att vara lite mindre ärlig och lite mer diplomatisk. Du och en kollega tenderar att komma på kant med varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser bara till ditt eget bästa idag, och det irriterar en kollega. Istället för att hjälpa hen så satsar du på att fixa dina gena saker så snabbt som möjligt för att komma hem så fort som möjligt. Kvällen blir lugn men trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Du är ute på hal is idag och det beror på att du föreslagit något som du inte riktigt kan stå för. det bästa är om du är ärlig och säger som det är, att du tagit dig vatten över huvudet. Tyvärr kan din stolthet göra att du håller tyst och står ditt kast.

Skorpionen 23/10-21-11

Du längtar efter en vän som du snart ska få träffa. Hela fredagen planerar du för er date och den blir precis så mysigt som du hoppats på. Under kvällen får du höra ett skvaller som både gör dig lite upprörd och förvånad på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att våga ta ut svängarna lite extra. Dina chefer lägger märke till dig just för att du sticker ut så mycket som du gör. Det finns en härlig energi över ditt tecken just nu. Kvällen handlar om vänner och om att ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag satsar du på att våga vara dig själv fullt ut. Du kastar din världsvana mask och släpper loss både din torra humor och din intelligens. Det visar sig vara ett riktigt lyckokast. Den person du vill imponera på dras till din naturliga personlighet som en fluga till en sockerbit.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara förståndig och att våga resonera, även om svåra saker. Tassa inte på tå. Inget blir bättre av att du sticker huvudet i sanden. Under eftermiddagen får du höra goda nyheter som berör dig och din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen har du fullt upp. Du har fått en eller flera envisa beundrare som inte ger upp i första taget trots att du markerat ditt ointresse. Dina beundrare tror bara att du leker svårfångad. Kvällen ägnar du åt en idrott eller åt att träna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons