Lördag 13/1

13 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen får du testa på att göra saker som i normala fall inte har tid eller kunskap till. Idag får du vägledning av en nygammal vän och det blir en rolig, intressant och lärorik dag. Kvällen handlar om att ta det lugnt och vila. Du behöver verkligen din sömn.

Oxen 20/4-20/5

Idag gör du ett undantag som bekräftar regeln. Du köper en speciell present till speciell person fast du egentligen kanske borde spara de här pengarna till något vettigare. Det blir ditt sätt att visa för din vän hur mycket hen betyder för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar i panik och slutar i panik, däremellan har du jätteroligt. Det blir en turbulent dag fylld av känslor. Du njuter verkligen i fulla drag. Kvällen bidrar till din lycka även om den inte alls blir så som du tänkt dig. Tvärtom så får du testa saker som kan vara väldigt annorlunda ur ditt perspektiv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen handlar om att göra det bästa av dagen med det du har. Du tar det lugnt och vilar mycket. Dagen blir en förberedelse till något som ska komma. Det kan vara att du packar, planerar eller övar inför en kommande händelse. Kvällen handlar om vänskap och närhet.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du modigare än du brukar vara när det kommer till känslor. Lejonet tar oftast för sig i alla möjliga sociala sammanhang, men som kan vara väldigt feg när det kommer till att lätta sitt hjärta. Det blir en underlig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Har du möjlighet tillbringar du den här lördagen utomhus så mycket som du kan. Det blir en skön och avslappnande dag där fokus ligger på att ha kul. Under dagen möter du en person som får dig att tänka om i en fråga som rör ekonomin.

Vågen 23/9-22/10

Det blir lite av ett vågspel idag. Du har haft så mycket att göra den senaste tiden att du verkligen inte har hunnit tänka igenom konsekvenserna av det beslut du fattar idag ordentligt. Det är sällan som du är så här snabb i dina avgöranden.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska tråkig lördag där du funderar mycket över den kommande perioden. Du har bestämt dig för att göra en ganska avgörande förändring i ditt liv, men av någon anledning finns det en pusselbit som fattas innan den här rockaden kan börja.

Skytten 22/11-21/12

Ditt mod i kombination med din charm räddar dig ur en riktig knipa idag. Du har en tendens att säga och göra saker som du egentligen inte riktigt står för och då kan konsekvenserna bli därefter. Idag lyckas du reda ut problemet innan det har blivit ett problem.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag njuter du i fulla drag trots att du verkar vara på väg någonstans och tillbringar delar av dagen på resande fot. Det blir en harmonisk och rolig lördag där du får massor av uppmärksamhet, mer än du egentligen förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara organiserad och se till att saker flyter på så smidigt som möjligt. Det blir en rolig och utvecklande dag där du lär dig att se möjligheter som du inte sett tidigare. I en dialog med en vän får du ett värdefullt tips som kan generera pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om en viss persons uppmärksamhet. Det har varit ganska lite kontakt mellan er den senaste tiden av olika skäl, men nu blir den tätare och du börjar inse att du verkligen saknat hen. Kvällen handlar om att analysera dina känslor och att vara ärlig mot dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons