Söndag 14/1

14 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen överväger du att ändra på en sak som irriterat dig läng. Det handlar om en vän som drar förhastade slutsatser och det gör dig lite arg. Du tycker att du varit ganska tydlig med hur du känner men hen tycks inte lyssna ordentligt.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är du mest trött hela tiden. Du tar det lugnt och vilar mycket. Du funderar lite över framtiden men kommer snabbt fram till att det bara är onödigt att oroa sig för saker som du ändå inte kan påverka i nuet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en orsak till varför en släkting håller sig undan. Du oroar dig en hel del för hen och det är kanske bra för din släkting mår inte så bra. Hen är orolig och frustrerad. Hen behöver en pålitlig person att prata med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som verkligen inte lyssnar trots att du borde göra det. Idag säger eller gör du något som verkligen klantigt men du är för stolt för att be om ursäkt. Det här kan resultera i att en vänskap blir skadad. Ibland är det enklare att vara den som tar första steget till försoning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att visa vem du är kan vara väldigt viktigt idag. Du kommer i en situation där hundra procents ärlighet är väsentligt. Du vill verkligen visa att du är en person att räkna med och att det går att lita på dig i alla väder.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något uppgivet över ditt tecken idag. Det är som om du hela tiden känner att du inte räcker till fast du försöker. Det här är en påverkan från Månen som kommer at gå över inom en snar framtid. Här gäller det att ha en bra vän att ventilera sin oro med.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn söndag där fokus ligger på att ta det lugnt och vila mycket. Det har varit en tuff vecka och du behöver tid att tänka igenom en del saker. En äldre släkting kommer med ett frestande förslag.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag får du möjlighet att träffa en vän lite som hastigast. Ni har inte sett varandra på ett tag, sedan innan julhelgerna och det blir ett riktigt kärt återseende. Under det här korta mötet passar du på att uppdatera din vän på en del smaskigt skvaller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan blir riktigt arg, snarare sur och sårad, men idag blir du rasande. Du ser att en vän blir illa behandlad och det är inget du tänker tolerera. Din vän har svårt att stå upp för sig själv, men du blir hens försvarare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lite blandad. Du är ganska trött, men inte så att du vill sova. Ett möte med en vän ger dig insikt i en intrig som du helt missat och det får dig att fundera lite. Under kvällen får du ett fin meddelande från en annan vän som saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis när du vill och idag har du ett intresse att driva igenom din vilja i ett visst sammanhang. Det handlar om att du ska markera mot en vän och det gör du med besked. Under eftermiddagen får du höra nyheter som kan vara skrämmande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är överlycklig idag utan att riktigt förstå varför. Det finns ett skimmer och en glädje över hela den här söndagen. Du märker att något har förändrats hos dig den senaste tiden och att du faktiskt känner mer för en viss person än du vill medge för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons