Tisdag 16/1

16 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen får du möjlighet att påverka en person att göra dig en tjänst. Hen brukar vara ganska svårt att få att samarbeta, men när du är som mest charmig kan ingen, inte ens din kollega motstå dig. Du får som du vill, igen.

Oxen 20/4-20/5

Att vara fokuserad är A och O idag. Det är något viktigt som sker den här tisdagen och du gäller det att du är alert. Under den här dagen får du höra nyheter som gör dig en smula förvånad men glad på samma gång. Det här är något du hoppats men inte vågat tro på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ligger före en vän i en vänskaplig tävling mellan er och det gör dig ännu mer hungrig efter segern. Vanligtvis är du ingen direkt tävlingsskalle, men idag påverkas du av Eld och det gör dig mer sugen på att vinna.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt sarkastisk när du vill skydda dig själv och dina känslor. Ibland kan du vara svår att tolka och så är fallet idag. Du är rädd att du bryr dig om en person för mycket och då gömmer du dig bakom en tuff fasad. Det här är inte rätt väg att vinna hens hjärta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du använder dig av din uppfinningsrikedom och din charm idag. Det är ett smart drag för att få som du vill. Du verkar samarbetsvillig och flexibel på ytan, men det är bara en fasad, egentligen är du stenhård och kompromisslös.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant tisdag full av intriger och konflikter. Du följer det mesta på håll och du tycker det är ganska skönt att hålla sig utanför. Det blir en rolig och varierande dag där arbetet blir lättare tack vare trevliga kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Att jobba i grupp är något du är riktigt bra på. Du vet hur du ska få väldigt olika personer att samarbeta. Är det något som Vågen har talang för så är det att skapa harmoni och förståelse för varandras olikheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir riktigt rolig. Du njuter verkligen i fulla drag. Nu har alla pusselbitar fallit på plats så nu kan du börja sätta din omvälvande plan i verket. Ingen märker att du förändrar strukturen i gruppen för du gör det på ett väldigt diskret sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara effektiv och att leva upp till det rykte du har. Du har flera gånger om bevisat att du är kompetent och insiktsfull vilket gör dig till en värdefull kraft på jobbet. Kvällen handlar om en hobby som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite omtumlad just nu. Det pågår så mycket i ditt liv att du inte riktigt hinnerta in allt på en gång. Efter en lugn start på året så blir det här intensiva, långa men väldigt roliga dagar. Du är föremål för mycket positiv uppmärksamhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen börjar du återvända till livet, sakta men säkert. Du är inte pigg, men du är inte lika mördande trött som under måndagen. Idag kan du orka med att planera resten av veckan. På kvällen får du höra intressanta och glädjande nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väljer att umgås med människor du känner dig bekväm med den här tisdagen. Det är någon ny vän och ett flertal gamla vänner. En ovanlig gruppkonstellation på jobbet får dig att tänka i nya banor. Du inser att det finns en kollega som kan ge dig mer än du anat både personligt och jobbmässigt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons