Onsdag 17/1

17 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här onsdagen passar du på att göra saker som du normalt inte tar dig tid att göra. Du har lite extra utrymme för den här typen av uppgifter. Idag är en bra dag att rätta till ett missförstånd mellan dig och en vän.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en paus från all stress den här onsdagen. En chefs frånvaro ger dig möjlighet att få andas ut ordentligt. Du behöver verkligen det här andrummet. Under dagen kommer en hel del intriger att uppdagas och du följer dem gärna på avstånd. Själv undviker du att bli inblandad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du framåt och påstridig. En kollega kan uppleva att det blir lite väl mycket av det goda när det kommer till dig, men du tycker att man få ta dig som du är. Under eftermiddagen kan en släkting höra av sig om ett löfte som du gett hen.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där grupparbete och samarbete är i fokus. Du får vara med minst en person som du verkligen ogillar och en person som du verkligen tycker om. Det här kan bli en intressant utmaning på flera sätt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig tid att förklara för din kollega varför du agerar så som du gör. Du vet att du har mer nytta av hen om hen förstår ditt sätt att tänka än om hen sätter sig på tvären hela tiden. Under eftermiddagen kan en diskussion med en släkting urarta.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något förlåtande över ditt tecken idag. Om du har gamla schismer eller outredda konflikter så är det här rätta dagen att reda ut allt gammal bråte och lägga det bakom sig. Just den här dagen har du en tendens att kunna se saker ur ett annat perspektiv än ditt eget.

Vågen 23/9-22/10

Att vara driven är kanske inte sin starkaste sida, men du är behaglig, lättsam och enkel att umgås med. Just de kvaliteterna gör dig till en eftersökt kollega även om du kanske inte är den mest effektiva att jobba ihop med.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i ett problem som irriterat dig en tid. Det är en vän som har blivit lite väl uppblåst den senaste tiden och som behöver sättas på plats. Det finns ingen som är så effektiv som du när det kommer till väl inlindade pikar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här onsdagen ska du välja att jobba praktiskt om du kan. Dina tankar vandrar gärna iväg den här dagen och det gör det svårt för dig att fokusera på teoretiska problem. Under eftermiddagen kan ett efterlängtat samtal bli en vändpunkt för din del.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen blir du lite förvirrad. Du trodde att du hade läget under kontroll, men det visar sig att du inte riktigt har hängt med i svängarna. Det har skett mycket i din umgängeskrets den senaste tiden som du själv inte har varit delaktig i därav din bristande insikt i alla intriger.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vilja att förändra och förbättra idag. Du har kommit till insikt att det bästa du kan göra just nu är att agera på din magkänsla eftersom det inte finns tillräckligt med fakta för att fatta vissa beslut. Som tur är har Vattumän i regel en välutvecklad intuition.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och varierande onsdag där du känner dig ovanligt lätt om hjärtat. Det är svårt att säga vad det är som förändrats från förra veckan till den här, men för din del så är allt betydligt trevligare just nu. Du trivs med livet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons