Torsdag 18/1

18 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att ta initiativ. Om du vill förändra en situation måste du göra det ordentligt. Det hjälper inte med en halvhjärtlig insats. Här har du chansen att visa vad du går för, du har så mycket att ge.

Oxen 20/4-20/5

Just nu fungerar det mesta ganska bra, men du känner dig ändå frustrerad. Du skulle vilja få till en förändring i ditt liv, men du vet inte hur du ska kunna påverka situationen så att du får det bättre. Just nu känns det som om ingen lyssnar på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra, men lite udda torsdag. Jobbet flyter på som planerat, men du lyckas inte får en kollega att anstränga sig så mycket som du skulle önska att hen gjorde. Kvällen handlar om att visa respekt för en äldre släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en vän för att hen inte visar mer intresse för dig än hen gör. I dina drömmar är ni mycket mer än bara vänner, men du är rädd att påbörja något som leder till att dina drömmar krossas. Då förblir du hellre ovetande om din väns känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en hel del saker att fundera på. Det mesta rör en bekant som du tycker är lite väl i ropet just nu. Visst gillar du den här personen, men de flesta tycks älska hen, och du förstår inte riktigt varför. Du tycker att det finns många, mer intressanta personer att bli begapad i.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en ganska nonchalant attityd vilket kan leda till att du får en del negativ kritik av en chef. Egentligen handlar den inte om ointresse från din sida. Du är bara väldigt trött just nu och då har du svårt att bli entusiastisk över någonting.

Vågen 23/9-22/10

Det är dags att börja tänka på framtiden. Du har stora framgångar att vinna om du bara håller dig till din plan. Vågen är oftast inte så målmedveten och det kan hända att du viker av på ett enklare spår om den väg du valt visar sig vara för jobbig.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu har du trillat dit ordentligt, men du vill verkligen inte medge det, varken för dig själv eller för andra. Du tror att du har situationen under kontroll, men det är dina känslor som styr dig helt och hållet. Det är bara att acceptera läget.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns mycket funderingar i ditt horoskop just nu. Du söker information på olika håll och du söker ledtrådar om en gåta som delvis leder dig tillbaka till det förgångna. Du inser att du måste göra upp med ditt förflutna om du ska ta dig vidare in i framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en underlig men rolig dag. Du har insett att du hamnat mitt i ett drama och du tycker att det är ganska kul att iaktta allt som händer vid sidan av. Utan att veta om det kommer du bli indragen i den här intrigen så passa på att njut av lugnet före stormen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns många personer som räkna med dig just nu och du blir lite trött på att inge riktigt fungerar så som du vill att det ska göra. Det finns frustration och ilska i ditt horoskop just nu. Det bästa du kan göra är att ventilera dina känslor med din partner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är populär just nu och det trivs du med. Du har en massa beundrare som hänger efter dig och du tycker det är kul att uppmuntra dem lagom mycket. Egentligen har du inte några känslor för någon av dina beundrare. Dina egna känslor väljer du att hålla hemliga för allt och alla.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons