Fredag 19/1

18 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag tänker du inte tolerera skit från en chef. Hen tenderar att skälla rätt mycket på dig just nu så det är viktigt att du försöker att förhålla dig professionellt till hen. Tyvärr kan ditt temperament ställa till problem och du tänder till när du känner dig orättvist behandlad.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att vara effektiv för att slippa jobba extra med uppgifter i helgen. När du vill kan du vara riktigt fokuserad. Något i ditt privatliv har blivit lite av en tävling mellan dig och en kollega, ni tävlar om en viss persons uppmärksamhet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del tvekan i ditt horoskop just nu. Du känner dig frustrerad och irriterad på att saker inte går så som du planerat fast du tycker att du gör allt rätt. Kanske bör du ta ett steg tillbaka och titta på hela situationen med lite mer neutrala ögon.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underbar fredag. Du får massor av uppmärksamhet från en person som gör din dag. Hen har en förmåga att få dig på gott humör genom sina skämt och ditt sätt att vara. Du blir både charmig och positiv när du är med den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en ilska i ditt horoskop just nu. Ilskan kommer sig av att du inte kan påverka vissa saker lika mycket som du skulle vilja göra. Här gäller det att försöka hitta ett sätt så att du känner att du har mer kontroll. Ventilera dina tankar med din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lång och ganska jobbig. Du har många projekt som kräver en hel del av dig så därför kan du inte släppa koncentrationen. På kvällen blir det tvärt om. Så slappnar du av och släpper loss istället. Det blir en rolig fredagskväll.

Vågen 23/9-22/10

Du får kritik för att du inte kunnat svara på en fråga korrekt och det gör dig ledsen. Du trodde att du hade koll, men nu får du höra att så är inte läget. Under dagen får du en chans att visa upp dina talanger inom ett ganska udda område.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag blir du arg på en vän för att du tycker att hen tar för mycket plats. Du anser att du borde få vara i centrum för en viss persons uppmärksamhet, men på något sätt har ni båda börjar kriga om vem den här personen ska tycka bäst om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu tar du en sak i taget. Du planerar för framtiden samtidigt som du försöker att vara mer i nuet. Du har insett att dina planer är värdelösa om du inte skapar goda förutsättningar för dem att gro, och det gör du bäst genom att vara aktiv här och nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en hysteriskt rolig dag och en underbar kväll. Du har hamnat i en riktig sängkammarfars där dina vänner spelar huvudrollen och du har en statistroll vid sidan av. Det som händer den här fredagen är både överraskande och kul. En komplimang lyser upp den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt på jobbet idag. Du vet att det bästa du kan göra just nu är att samla ihop fakta och inte ta förhastade beslut. Kvällen handlar om en resa och om att våga visa sina känslor. Var öppen med vad du känner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har hamnat mitt i en konflikt där flera personer sliter i dig och vill ha din uppmärksamhet. Som Fisk älskar du att känna dig populär, men samtidigt börjar du tröttna på att aldrig få vara ifred. Ditt problem är att den person som intresserar dig på riktigt inte är lika fascinerad av dig som alla andra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons