Söndag 21/1

21 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir kreativ och utvecklande. Du testar på tekniker och uppgifter som är ganska avancerade för att vara du och du tycker att det är riktigt roligt. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa en släkting lite extra uppskattning.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir spännande fartfylld och social. Du träffar människor från olika länder och ni utbyter erfarenheter. En positiv överraskning är att vänta den här söndagen. Du kommer att blir glad, stolt och förvånad. Kvällen kan bli ganska sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Att testa sina gränser är inte något du har lust med idag. Du känner dig tvärtom på ett dåligt humör och vill bara stanna inne den här dagen. Under eftermiddagen får du nyheter av en vän som får dig att piggna till och bli gladare. Kvällen blir aktiv.

Kräftan 21/6-22/7

Du satsar hårt på att lyckas med ett projekt den här dagen. Mycket handlar om tålamod och samarbete, något du kan vara väldigt duktig på när du sätter den sidan till. På eftermiddagen tar du kontakt med en person som alltid får dig att le lite extra när du känner dig nere.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte särskilt fåfäng av dig, men idag vill du synas och du gör ditt bästa för att sticka ut. Det är en person vars gillande du gärna vill ha och det är därför du ägnar lite extra tid framför spegeln innan du går hemifrån.

Jungfru 23/8-22/9

Något med ditt humör förändras den här söndagen. Plötsligt känns livet lite bättre och du känner en stark tilltro till framtiden. Det kommer in en del positiva aspekter i ditt horoskop som bidrar till att du känner så här. Du ska passa på att ta till vara på den här energin.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara aktiv och om att komma ut så mycket som möjligt. Det blir en härligt vintrig dag som ger energi till hela veckan. Ett skvaller om en släkting gör dig förvånad. Du trodde verkligen inte att den här personen kunde vara så frisinnad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker ta kontakt med en person som du har kommit att bry dig mycket om. Även om hen svarar på dina mess så känns hen ganska frånvarande i sina tankar och det gör dig lite oroad. Du är rädd att du känner mer än vad hen gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Att bli upprörd över småsaker kommer knappast att gagna dig idag. Försök att hålla humöret i styr, du kan alltid prova det gamla trixet att räkna till tio baklänges när du känner att du börjar bli ilsken. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att vara sig själv och om att lita på sina förmågor. Du har mycket att ge, det gäller bara att du hittar rätt sätt att kanalisera den här energin. Under dagen får du positiv kritik från en person som du hyser stor respekt för och det gör dig extra glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket uppmärksam på detaljer idag. Du vill hjälpa en släkting eller vän med hens uppgifter och då behövs det konstruktiv kritik. Det du ser gör dig både förvånad och glad. Hen har verkligen utvecklats åt rätt håll den senaste tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns flera personer som verkligen vill träffa dig idag, men du känner att några av dem har börjat bli lite påträngande. Du behöver svängrum för att må bra. Istället för att träffa de nya vännerna väljer du att spendera dagen med en person som du känner dig helt bekväm med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons