Måndag 22/1

22 jan, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant dag där du lägger mycket energi på att vara trevlig mot en person som du egentligen inte tycker speciellt mycket om. Du vet att du kommer ha nytta av att ha den här personen på din sida och att dagen blir roligare när alla är på gott humör.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir livlig och väldigt intensiv. Du får möjlighet att göra saker som du tycker är roliga samtidigt som du är mån om att visa en person att du faktiskt har bra idéer som är värda att lyssna på. Kvällen handlar om att ha tålamod.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen gör du en bra deal med en chef. Du får flera förmåner som du längtat efter och dagen känns som en seger på många sätt. Det enda molnet på din himmel är att en av dina chefer tycks gilla att kritisera dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket att fundera över just nu. Du är mån om att visa dina vänner kärlek och du lägger mycket av din energi på att få andra att må bra. Glöm inte bort dig själv, du behöver också lite extra kärlek och omtanke.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag har du extra mycket att göra och det beror på att skjuter upp vissa saker så länge som möjligt och nu har de här uppgifterna kommit i kapp dig och du har inga marginaler längre. Idag är det frestande att slösa pengar på något som verkar vara en bra affär. Låt dig inte luras.

Jungfru 23/8-22/9

Din humor hjälper dig att övervinna vissa svårigheter idag. Du har väldigt mycket att göra och det gäller att ta tag i alla projekt så fort som möjligt. En kollega finns vid din sida med en massa uppmuntran och en hel del empati.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlaar om att våga sticka ut och att våga märkas. Du brukar trivas bäst med att vara en i en stor grupp, men idag är det din tur att synas. Njut av all uppmärksamhet istället för att tycka att den är obehaglig. Kvällen bjuder på nyheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att du fått konkurrens inom ett intresse och det gör dig irriterad. Du ogillar den här typen av tävlingar eftersom du inte gillar att förlora. Det handlar om social status och om känslor, vilket inte alltid är det lättaste att konkurrera i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ger ut mycket värme idag och du får mycket igen. Du blir glad av att en vän till dig plötsligt har börjat investera mer tid och engagemang i er vänskap. På jobbet fajtas du med människor som inte gillar förändringar, vilket du gör.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag där fokus ligger på att försöka komma ikapp inom vissa områden och att ligga steget före inom andra. Du får en ny samarbetspartner och du inser att ni kan jobba riktigt bra ihop om ni bara vågar släppa loss lite mer. Båda är en aning blyga i nytt sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns möjligheten att vinna respekt inom ett område som du inte är så erfaren på. Din kreativitet och intelligens gör att du blir uppskattad trots din bristande erfarenhet. Kvällen handlar om att vara till hjälp för en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant måndag på flera olika sätt. Du inser att du har möjligheten att påverka en vän att våga lite mer. Den här personen är rädd att bli avvisad och håller gärna sina känslor för sig själv. Idag inser du att hen skulle kunna bli oförskämt lycklig om hen bara chansade lite.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons